0639340700

Het verhaal van Aanpoters.

Aanpoters is een marketingbureau dat het nét wat anders doet dan de traditionele marketingbureau’s. We zijn Aanpoters begonnen omdat we een behoefte zagen in de marketingwereld aan no-nonsense marketing. Dat doen wij het liefst voor organisaties die iets positiefs bijdragen aan de wereld. 

marketingbureau nijmegen

Waar hebben die
gasten het over?

Wij hebben voor grote A-merken de marketing gedaan en passen die kennis nu toe op jouw organisatie. Dat vinden we namelijk veel leuker. Daarbij zijn we niet van abstracte doelen en vage marketingtermen. Aanpoters gaan aan de slag en komen met resultaat.

We doen geen trucje maar leven ons in en denken met je mee over de hele marketing en communicatie van jouw organisatie. Eerst zetten we het merk sterk neer (denk aan strategie, branding en huisstijl).

Vervolgens fixen of bouwen we de website (denk aan design, UX, tracking en snelheid) en draaien we de meest effectieve online advertentiecampagnes (denk aan Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, TikTok, YouTube, Spotify & Netflix).

Deze combinatie heeft al voor veel organisaties voor succes gezorgd. Niet voor niets blijven opdrachtgevers jaren bij ons. Worden jullie ons volgende succesverhaal?

Het team.

De hele wereld voorzien van fatsoenlijke marketing kan niemand in z’n eentje. Daarom werken we met een team aan specialisten met jaren ervaring in hun vakgebied. Zo hebben we voor elke opdracht de juiste expertise in huis.

Daan Schraven

Oprichter

Ivo

Ivo de Clercq

Oprichter

Daan Nevels

Campagnespecialist

Jurriën Sprenkeler

Webdesigner

Robin Spits

Social specialist

Tijn van de Water

Campagnespecialist

Henny van Roomen

Campagnespecialist

Joey Papaioannou

Campagnespecialist

Rits Joosten

Developer

Luca Brugman

Campagnespecialist

Organisaties die aan een betere toekomst werken verdienen bekendheid.

Wij zijn een marketingbureau dat zich wil inzetten voor een betere wereld. Met onze skills en campagnes hebben wij een grote invloed op de bekendheid van jouw organisatie, dus vinden we het belangrijk dat die iets positiefs bijdraagt. Dat kan op vele vlakken: door de omgeving fijner te maken, een bepaalde doelgroep te helpen, aan duurzaamheid te werken of door een lach op het gezicht van mensen te toveren. Zo lang jouw organisatie de wereld mooier maakt helpen wij daar graag aan mee. Lees hier meer over onze focus op duurzaamheid.

Wij zijn een marketingbureau dat zich wil inzetten voor een betere wereld. Met onze skills en campagnes hebben wij namelijk een grote invloed op de bekendheid van jouw organisatie of merk, dus vinden we het belangrijk dat die iets positiefs bijdraagt. 

Dat kan op vele vlakken: door de omgeving fijner te maken, een bepaalde doelgroep te helpen, aan duurzaamheid te werken of door een lach op het gezicht van mensen te toveren. Zo lang jouw organisatie de wereld mooier maakt helpen wij daar graag aan mee. Lees hier meer over onze focus op duurzaamheid.

Benieuwd naar ons werk? 

Ervaring aanpoters

Wil jij ook dat dit team voor jouw organisatie aan de bak gaat?