Samen een succes
van je business.

Het verhaal van Ivo en Daan

Of je nu een webshop runt of evenementen organiseert, je zult aandacht moeten besteden aan marketing. Dat terwijl je vaak al genoeg te doen hebt. Door jouw zorgen over marketing & communicatie uit handen te nemen kan jij je focussen op wat je leuk vindt. Op die manier maken we samen een succes van je business.

knapste man van nijmegen

Ivo de Clercq

Ondernemen doe ik al zo lang ik me kan herinneren. Van klein jongetje op Marktplaats tot eigenaar van meerdere webshops. De veleĀ succesvolle Ć©n minder succesvolle projecten hebben meĀ gevormd tot wie ik ben.

Hoe je merken groot maakt Ć©n groot houdt leerde ik als online marketing specialist bij onder andere Douwe Egberts, Beter Bed en Nikon. Deze ervaring gebruik ik nu graag om jouw organisatie klaar te maken voor de toekomst.Ā 

Van klein jongetje op Marktplaats tot eigenaar van meerdere webshops. De veleĀ succesvolle Ć©n minder succesvolle projecten hebben meĀ gevormd tot wie ik ben.

Hoe je merken groot maakt Ć©n groot houdt leerde ik als online specialist bij onder andere Douwe Egberts, Beter Bed en Nikon.Ā 

Die ervaring gebruik ik nu graag om jouw organisatie klaar te maken voor de toekomst.Ā 

Daan Schraven

Al mijn hele leven ben ik creatief bezig. Waar dat als kind vooral ging om het maakproces is het resultaat nu voor mij het belangrijkste. Modern, strak en professioneel, ongeacht het project.

Tijdens mijn opleiding Business Innovation heeft deze drang naar dingen maken ervoor gezorgd dat ik het kledingmerk Schrav ben begonnen. Ondertussen zijn we drie jaar verder en heb ik zelf aan den lijven ervaren tegen welke struggles ondernemers aan lopen.

De drang naar maken stopte niet bij kleding en vond zijn weg in de digitale wereld. Tegenwoordig maak ik met veel plezier websites voor uiteenlopende bedrijven en denk ik maar al te graag mee over hoe we het verhaal van jouw merk het beste kunnen vertellen.

Al mijn hele leven ben ik creatief bezig. Waar dat als kind vooral ging om het maakproces is het resultaat nu voor mij het belangrijkste. Modern, strak en professioneel, ongeacht het project.

De drang naar maken stopte niet bij mijn eigen kledingmerk. Het vond zijn weg in de digitale wereld. Tegenwoordig maak ik met veel plezier websites voor uiteenlopende bedrijven en denk ik maar al te graag mee over hoe we het verhaal van jouw merk het beste kunnen vertellen.

Nice, ik wil samenwerken met aanpoters.