Het verhaal van
Aanpoters.

Aanpoters is een marketingbureau dat het nĂŠt wat anders doet dan de traditionele marketingbureau’s. We zijn Aanpoters begonnen omdat we een behoefte zagen in de marketingwereld naar no-nonsense marketing.

online marketing bureau nijmegen

Waar hebben die gasten het over?

Wij zijn niet van de abstracte doelen en vage marketingtermen. Aanpoters gaan aan de slag en komen met resultaat. We geloven dat mooie verhalen van eerlijke organisaties gedeeld moeten worden.

We doen geen trucje maar leven ons in en denken met je mee over je hele marketing en communicatie. Eerst zetten we je merk sterk neer (denk aan strategie, branding en huisstijl) en maken we je content (denk aan videografie en tekstschrijven).

Vervolgens fixen of bouwen we je website (denk aan UX, SEO, snelheid) en draaien we online advertentiecampagnes (denk aan Google, Facebook, Instagram en LinkedIn).  

Deze formule heeft al voor veel bedrijven voor succes gezorgd. Ben jij ons volgende succesverhaal?

Groene bedrijven verdienen meer bekendheid.

Wij als nieuwe generatie marketeers weten waar we naartoe willen werken. Met onze skills hebben wij een grote invloed op de bekendheid van jouw merk. Door duurzame organisaties meer impact te laten maken, werken wij samen aan een betere wereld

Het team.

De hele wereld voorzien van fatsoenlijke marketing kunnen we niet in ons eentje. Daarom hebben we een mooi team van specialisten samengesteld. Zo kunnen we voor elke klus de juiste mensen inschakelen en de beste resultaten opleveren.

Ivo de Clercq

Hoe je merken groot maakt leerde ik als Google- en Facebookspecialist voor onder andere Douwe Egberts, Beter Bed en Nikon. Deze ervaring gebruik ik nu om organisaties online te laten groeien. 

Daan Schraven

Wat mij betreft begint het vertellen van jouw merk met een dikke website. Dingen maken die werken maar er ook nog eens bizar strak uitzien, daar hou ik van.

Mike Janssen

Als content creator ben ik continue bezig om de tofste video’s en foto’s neer te zetten. Wanneer je de vrijheid en ruimte krijgt om creatief aan de slag te gaan en dit vervolgens boven de verwachtingen van de klant eindigt, geeft mij de voldoening en drive als creatieveling.

Chee Hong Soh

Ik begon ooit als online strateeg bij Google TP maar vond al snel mijn weg binnen het MKB tot aan de bekende grote A-merken. Daar maakte ik een positieve impact op de online marketing via onder andere Google Ads. 

Max Peters

Tegenwoordig is iedereen online. Je moet dus visueel opvallen om de eerste keuze te worden door potentiÍle klanten. Met dat in mijn achterhoofd ontwerp ik unieke huisstijlen en content die werkt op alle kanalen. 

Diede Kruijsen

Overtuigende teksten dragen bij aan het succes van je organisatie. Ik vertel je merkverhaal kort en krachtig zodat je klanten niet afhaken. Natuurlijk houd ik daarbij rekening met de Google SEO regels zodat je optimaal gevonden wordt. 

reclamebureau nijmegen

Eerst zien dan geloven?