menu

Het verhaal van de
Aanpoters.

Aanpoters is een jong marketingbureau dat het nét wat anders doet dan de traditionele marketingbureau’s. Wij (Ivo en Daan) zijn Aanpoters begonnen omdat we een behoefte zagen in de marketingwereld voor no-nonsense marketing.

Waar hebben die gasten het over?

Wij zijn niet van de ellenlange strategieën of plannen maar gaan aan de slag en komen met resultaat. Daarvoor draaien wij voornamelijk online advertentiecampagnes via Google, Facebook en LinkedIn. Voordat we campagnes opzetten checken we eerst de website en zetten we het merk goed neer (branding, huisstijl, fotografie en dat soort dingen).

Benieuwd of we jouw kunnen helpen? Vraag het ons meteen via de chat. 

Het team.

De hele wereld voorzien van fatsoenlijke marketing kunnen we niet in ons eentje. Daarom hebben een mooi team van specialisten samengesteld. Zo kunnen we voor elke klus de juiste mensen inschakelen en de beste resultaten opleveren.

Ivo de clercq

Relnicht in spé

Daan Schraven

Locoboy 

Max peters

Grafisch gekkenhuis

Chee Hong Soh

Doet lekker wat die wilt

Daan Schraven

Locoboy 

Max peters

Grafisch gekkenhuis

Dit vinden anderen.

Google Rating

4,9

 • Avatar Miriam Swaans ★★★★★ 2 weken geleden
  Tevreden over de fijne samenwerking, het vooruitdenken en het zien van kansen. En ook de communicatie verloopt altijd vlot en transparant. Kortom, een club die ik graag aanbeveel.
 • Avatar Benno Smits ★★★★★ 3 maanden geleden
  Dit zijn Aanpoters! Dynamisch, professioneel, klantgericht en vriendelijk. Wij verwachten een betrouwbare partner voor de toekomst te hebben. De persoonlijke aanpak en het snel schakelen spreekt ons erg … More aan. Aanpoters biedt FiberNow toegevoegde waarde met hun frisse kijk en manier van werken. In zeer korte tijd een mooie prestatie geleverd Aanpoters! Dank daarvoor.
 • Avatar elze frie ★★★★ 3 maanden geleden
  Fris, snel, kundig en een beetje eigenwijs. Gericht op samenwerking met de klant. Ze doen wat je vraagt, geven advies en weten waar ze het over hebben. Prettig in de communicatie, serieus maar ook met … More een goed gevoel voor humor.
 • Avatar Dieseltank-Reiniging ★★★★★ een maand geleden
  Zeer professioneel. De heren zijn zeer goed thuis in de materie en schakelen snel.
 • Avatar Jonge Helden Academie JHA ★★★★★ 3 maanden geleden
  Goed contact, geven advies op maat en willen meedenken als je vragen hebt. Zeer fijne samenwerking!