Het verhaal van Aanpoters.

Aanpoters is een marketingbureau dat het n├ęt wat anders doet dan de traditionele marketingbureau’s. We zijn Aanpoters begonnen omdat we een behoefte zagen in de marketingwereld aan┬áno-nonsense marketing.

online marketing bureau nijmegen

Waar hebben die gasten het over?

Wij hebben voor grote A-merken de marketing gedaan en passen die kennis nu toe op jouw organisatie, vinden we namelijk veel leuker. Daarbij zijn we niet van de abstracte doelen en vage marketingtermen. Aanpoters gaan aan de slag en komen met resultaat.

We doen geen trucje maar leven ons in en denken met je mee over de hele marketing en communicatie van jouw organisatie. Eerst zetten we het merk sterk neer (denk aan strategie, branding en huisstijl).

Vervolgens fixen of bouwen we de website (denk aan design, UX en snelheid) en draaien we online advertentiecampagnes (denk aan Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, TikTok).

Deze combinatie heeft al voor veel organisaties voor succes gezorgd. Niet voor niets blijven opdrachtgevers jaren bij ons. Worden jullie ons volgende succesverhaal?

Het team.

De hele wereld voorzien van fatsoenlijke marketing kunnen we niet in ons eentje. Daarom werken we met een team aan specialisten met jaren ervaring in hun vakgebied. Zo hebben we voor elke opdracht de juiste expertise in huis.

Ivo de Clercq

Oprichter

Daan Schraven

Oprichter

Robin Spits

Social specialist

Daan Nevels

Campagne specialist

Jurri├źn Sprenkeler

Webdesigner

Tijn van de Water

Campagne specialist

Willem Medendorp

Backend developer

Joey Papaioannou

Campagne specialist

Rits Joosten

Developer

Marleen Vos

Designer

Henny van Roomen

Campagne specialist

Benieuwd naar ons werk? 

Duurzame bedrijven verdienen meer bekendheid.

Wij zijn een marketingbureau dat zich wil inzetten voor een betere wereld. Met onze skills en campagnes hebben wij namelijk een grote invloed op de bekendheid van jouw organisatie of merk dus vinden we het belangrijk dat die iets positiefs bijdraagt. Dat kan op vele vlakken: door de omgeving fijner te maken, een bepaalde doelgroep te helpen, aan duurzaamheid te werken of door een lach op het gezicht van mensen te toveren. Zo lang jouw organisatie de wereld mooier maakt helpen wij daar graag aan mee.

Wil jij ook dat dit team voor jouw organisatie aan de bak gaat?