Het verhaal van Aanpoters.

Aanpoters is een marketingbureau dat het n├ęt wat anders doet dan de traditionele marketingbureau’s. We zijn Aanpoters begonnen omdat we een behoefte zagen in de marketingwereld naar┬áno-nonsense marketing.

online marketing bureau nijmegen

Waar hebben die gasten het over?

Wij zijn niet van de abstracte doelen en vage marketingtermen. Aanpoters gaan aan de slag en komen met resultaat. We geloven dat mooie verhalen van eerlijke organisaties gedeeld moeten worden.

We doen geen trucje maar leven ons in en denken met je mee over je hele marketing en communicatie. Eerst zetten we je merk sterk neer (denk aan strategie, branding en huisstijl) en maken we je content (denk aan videografie en tekstschrijven).

Vervolgens fixen of bouwen we je website (denk aan UX, SEO, snelheid) en draaien we online advertentiecampagnes (denk aan Google, Facebook, Instagram en LinkedIn).  

Deze formule heeft al voor veel bedrijven voor succes gezorgd. Ben jij ons volgende succesverhaal?

Groene bedrijven verdienen meer bekendheid.

Waar doen we het als marketingbureau nu eigenlijk allemaal voor? De afgelopen jaren is dat voor ons steeds duidelijker geworden: Wij zijn een marketingbureau dat zich wil inzetten voor duurzame(re) bedrijven. Met onze skills hebben wij namelijk een grote invloed op de bekendheid van merken en dus zetten we die graag in voor iets goeds. 

Het team.

De hele wereld voorzien van fatsoenlijke marketing kunnen we niet in ons eentje. Daarom hebben we een mooi team van specialisten samengesteld. Zo kunnen we voor elke klus de juiste expertise inschakelen en de mooiste resultaten opleveren.

Ivo de Clercq

Online orakel

Daan Schraven

Creative director

Tijn van de Water

Online marketeer

Daan Nevels

Online marketeer

Diede Kruijsen

Social media beheerder & tekstschrijver

Max Peters

Grafisch vormgever

Rits Joosten

Webdeveloper

Marleen Vos

Designer

Henny van Roomen

Campagne specialist

Jurri├źn Sprenkeler

Webdesigner

Tom Hoogland

Campagne specialist

Zaki Djaballah

Backend developer

Wil jij dat dit team ook voor jou aan de bak gaat?