Het verhaal van Aanpoters.

Aanpoters is een marketingbureau dat het n├ęt wat anders doet dan de traditionele marketingbureau’s. We zijn Aanpoters begonnen omdat we een behoefte zagen in de marketingwereld aan┬áno-nonsense marketing.

online marketing bureau nijmegen

Waar hebben die gasten het over?

Wij zijn niet van de abstracte doelen en vage marketingtermen. Aanpoters gaan aan de slag en komen met resultaat. We geloven dat mooie verhalen van eerlijke organisaties bekend moeten worden.

We doen geen trucje maar leven ons in en denken met je mee over je hele marketing en communicatie. Eerst zetten we je merk sterk neer (denk aan strategie, branding en huisstijl) en maken we je content (denk aan videografie en tekstschrijven).

Vervolgens fixen of bouwen we je website (denk aan UX, SEO, snelheid) en draaien we online advertentiecampagnes (denk aan Google, Facebook, Instagram en LinkedIn).  

Deze combinatie heeft al voor veel bedrijven voor succes gezorgd. Ben jij ons volgende succesverhaal?

Duurzame bedrijven verdienen meer bekendheid.

Wij zijn een marketingbureau dat zich wil inzetten voor een betere wereld. Met onze skills hebben wij een grote invloed op de bekendheid van merken dus vinden we het belangrijk dat die iets positiefs bijdragen. Dat kan op vele vlakken: door de omgeving fijner te maken, een doelgroep te helpen, aan duurzaamheid te werken of door een lach op het gezicht van mensen te toveren. Zo lang je merk de wereld mooier maakt helpen wij daar graag aan mee.

Het team.

De hele wereld voorzien van fatsoenlijke marketing kunnen we niet in ons eentje. Daarom werken we met een team aan specialisten. Zo hebben we voor elke opdracht de juiste expertise in huis. Om kwaliteit te garanderen werken we niet met stagiaires, dat is uniek in de wereld van marketingbureau’s.

Ivo de Clercq

Online orakel

Daan Schraven

Creative director

Tijn van de Water

Marketeer

Daan Nevels

Marketeer

Rits Joosten

Webdeveloper

Marleen Vos

Designer

Jurri├źn Sprenkeler

Webdesigner

Henny van Roomen

Campagne specialist

Max Peters

Grafisch vormgever

Joey Papaioannou

Campagne specialist

Willem Medendorp

Backend developer

Emma peek

Creative

Wil jij dat dit team ook voor jou aan de bak gaat?