0639340700

Marketing voor (semi)overheden, zorginstellingen & scholen.

Overheidsinstanties, zorginstellingen en scholen opgelet, jullie zijn bij ons aan het goede adres! Het is misschien niet het eerste wat in je opkomt als je denkt aan het verbeteren van je bekendheid, maar een marketingbureau dat je branche kent is het ideale verlengstuk voor het werk van ambtenaren.

Zo sluiten we perfect aan bij projectmanagers, communicatiemedewerkers en adviseurs. Wij tillen het werk samen niet alleen naar een hoger niveau maar voeren vervolgens ook alles rondom marketing uit wat bij jullie niet in huis is! En Aanpoters doen dat snel, zo kunnen we deze maand nog opstarten, en haal jij je doelen van dit jaar alsnog :).

Er zijn veel overheidsinstanties en zorginstellingen die wij Aanpoters al hebben geholpen. We hebben gewerkt voor gemeente Nijmegen, gemeente Bergen, Talis, SSH&, Woonwaarts, Portaal, Buurtteams Jeugd en gezin, GZ-plein en zo kunnen we er nog een aantal opnoemen.

marketing voor overheid provincie gemeente

Deze organisatie gingen je al voor

Maar wat doen die gasten dan?

Dat is eigenlijk vrij simpel: jullie hebben plannen. Maar waarschijnlijk komen jullie niet aan alle werkzaamheden toe. Wij helpen om de plannen te realiseren. Van het neerzetten van een merk (strategie, visuele identiteit, foto & videografie & website). Tot aan het draaien van effectieve campagnes op alle off- & online kanalen.

Voorbeelden

We hielpen gemeente Bergen bijvoorbeeld om belangrijke boodschappen over te brengen aan alle mensen met een laag inkomen. Voor buurtteams jeugd & gezin bouwden een website die aan overheidsnormen voldoet, dus voor iedereen toegankelijk en bruikbaar is. In Beuningen werken we met campagnes aan burgerparticipatie en duurzame energie.

In de zorg sector doen we ook aan marketing, zo promoten we hulpmiddelen voor het langer zelfstandig leven en sparren we met zorginstellingen over het promoten van gezondere patiënten voeding.

Bij scholen hebben we verschillende projecten gepromoot voor de ontwikkeling van de jongeren (MDT‘s).

En nu?

Nu is hét moment! Alle overheidsinstanties, -zorginstellingen en scholen lopen eind van het jaar tegen dezelfde vraag aan. Wat doen we met het overige budget? Voorkom dat dit jaar.

Elk budget dat over is van bijvoorbeeld een project dat niet is doorgegaan, kun je beter gebruiken voor iets moois, toch? Dat kan samen met Aanpoters. Wij zorgen voor een scherpe offerte voor het eind van het jaar zodat jouw potje dit jaar alsnog goed wordt besteed.

Contacteer ons even, dan piepen we die offerte zo.

Eerst zien dan geloven? Check de cases