Werken bij het dikste
marketingbureau?

Marketing, het leukste onderdeel van elk bedrijfsplan, wat ons betreft. Inmiddels durven we wel te zeggen dat we bij Aanpoters de holy grail van marketing hebben ontdekt. Na miljoenen aan campagnes uit te geven en goed te meten wat dat oplevert weten we welke strategie, kanalen en advertenties essentieel zijn. 

Als je die marketingkennis combineert met een persoonlijk verhaal, toffe huisstijl een een no-nonsense benadering heb je de grootste kans op succes. Wil jij dit leren? En zo tientallen mooie organisaties blij maken? Dan kom je werken bij aanpoters.

En slot nog een niet te vergeten sidenote: We zetten onze skills het liefst in voor organisaties die iets positiefs bijdragen aan de wereld. Affiniteit daarmee is een absolute meerwaarde 🙂 

Heb je een bericht ontvangen van een recruiter? Dan is dat niet van ons. Er zijn geen recruiters bij Aanpoters werkzaam. Helaas zijn er mensen die zich voordoen als recruiter van Aanpoters en daarbij nep-banen aanbieden zoals geld verdienen met het kijken van youtube-filmpjes. Trap daar niet in. Al onze echte vacatures staan op deze pagina en we benaderen nooit mensen via shady kanalen zoals Telegram met de vraag of zij bij ons willen werken. Ontvang je een bericht wat je niet vertrouwt, mail ons dan even op info@aanpoters.nl of bel 0639340700. Dan verifiëren wij het. Nu volgen onze echte vacatures:

Openstaande jobs

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures maar je mag altijd een open sollicitatie sturen naar administratie@aanpoters.nl

 

Kent Figma voor jou geen grenzen? Kun jij abstracte concepten uitwerken in visuele designs om je vingers bij af te likken? En heb je zin om te werken voor mooie impactvolle opdrachtgevers zoals Land van Ons, Vintage city en Schemerlicht festival? Dan is dit de job voor jou.

We zijn namelijk op zoek naar een designer/ontwerper/creative/(noem het wat je wilt) die sterk is in vormgeving en met name hyped is over webdesign. Je gaat samen met het creatieve team ervoor zorgen dat we op basis van briefings en brainstorms converterende websites ontwerpen.

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent creatief. We zoeken iemand die met toffe ontwerpen kan komen.
 • Je bent pragmatisch. Je weet ontwerpen concreet toe te passen in website ontwerp en houdt daarbij rekening met nut en bruikbaarheid.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in vormgeving waarvan 1 jaar in Figma. Werken met componenten en responsief design is een must.
 • Je kent de basic UX/UI regels.
 • Je kunt fatsoenlijk communiceren en overleggen met opdrachtgevers en weet hen tevreden te houden.
 • Je kunt omgaan met verantwoordelijkheden en vrijheid. We zijn een jong bedrijf met een vrije en open bedrijfscultuur. We gaan je niet bij de hand houden en elke dag vertellen wat je moet doen. Lekker hé?
 • Je woont in de omgeving van Nijmegen en kan (regelmatig) bij ons op kantoor komen werken.

Wat bieden we?

 • Voor nu 2 dagen van 8 uur per week. Uiteindelijk willen we toe werken naar een 32-urige baan met 4 dagen in de week. Gezien onze groei leert de praktijk dat dit vrij snel gaat.
 • Idealiter werk je in loondienst maar freelance behoort ook tot de mogelijkheden
 • Fijne werkplek met informele sfeer; draag jij elke dag een onesie? Dat mag je zelf weten.
 • Een hoge mate van zelfstandigheid en flexibiliteit.
 • Je leert van experts in het vak over allerlei aspecten van marketing.
 • Spotify afspeellijsten waar je u tegen zegt, centrale verwarming, lekkere koffie en natuurlijk een fatsoenlijk salaris.

Info

 • Soort dienstverband: Parttime, Freelance / zzp
 • Salaris: €16,00 – €50,00 per uur
 • Verwacht aantal uur: 14 – 18 per week

Voldoe jij aan bovenstaande lijst en wil je werken bij Aanpoters? Mail je ervaring/portfolio en eventueel korte motivatie naar administratie@aanpoters.nl

Ben jij een Aanpoter?

Bij Aanpoters werken we voor organisaties die een glimlach op het gezicht van mens en dier brengen. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Ook als we op dit moment niet precies je functie open hebben staan kun je solliciteren. 

Ben jij een pro met content, webdevelopment, apps of design? En neem jij jezelf niet te serieus maar je werk wel? Dan ontvangen we graag je gegevens. Mochten we dan een klus krijgen waarvan we denken: ”Nice, dit is een goede match” dan contacten we je. 

Welkom bij het team van Aanpoters. 

full service marketingbureau

Minder lullen, meer marketing.

Ik wil graag mijn gegevens bij jullie achterlaten.