Werken bij het dikste
marketingbureau?

Marketing, het leukste onderdeel van elk bedrijfsplan, wat ons betreft. Inmiddels durven we wel te zeggen dat we bij Aanpoters de holy grail van marketing hebben ontdekt. Na miljoenen aan campagnes uit te geven en goed te meten wat dat oplevert weten we welke kanalen en advertenties essentieel zijn. 

Als je die marketingkennis combineert met een persoonlijk verhaal en toffe huisstijl, heb je de grootste kans op succes. Wil jij dit leren? En zo tientallen organisaties blij maken? Kom bij Aanpoters.

Openstaande jobs

Intro

Let op: deze vacature is inmiddels vervuld. Je kunt hem wel doornemen en bij interesse alsnog je CV sturen. Dan kom je op de lijst voor als we weer mensen zoeken.

Online marketeers opgelet. Heb jij het idee dat je nog niet voldoende leert? Wil je weten welke marketingkanalen nou echt effectief zijn? En begeleid worden door experts uit het veld?

Dan is de functie van online marketeer / campagnespecialist bij ons iets voor jou. Je leert campagnes draaien op alle online kanalen, van Google tot Pinterest.

Op de Aanpoters manier: je meet wat echt resultaat oplevert en probeert dat continu te verbeteren. Daarbij hoef je geen moeilijke termen te gebruiken om het mooier te maken dan het is.

Dat doe je terwijl je geniet van de relaxte sfeer op kantoor en een hoop leert van anderen in het marketing vak. Zo ben je met nog 3 andere campagnespecialisten constant aan het testen en leren.

Ben jij een aanpoter met een passie voor online marketing? Meld je aan(poter).

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent analytisch ingesteld. We zoeken iemand die echt de campagnes in wil duiken: het leuk vindt met cijfers en data bezig te zijn, te testen, rapporteren, continu resultaten te verbeteren. Past dat analytische bij jou? 
 • Je wilt leren hoe je Google en Facebook advertenties opzet en continu verbetert.
 • Je staat open om vervolgens advertenties via andere kanalen te leren opzetten zoals  LinkedIn, Pinterest en noem maar op.
 • Je kunt fatsoenlijk communiceren en rapporteren naar opdrachtgevers en weet hen tevreden te houden.
 • Je kunt omgaan met verantwoordelijkheden en vrijheid. We zijn een jong bedrijf met een vrije en open bedrijfscultuur. We gaan je niet bij de hand houden en elke dag vertellen wat je moet doen. Lekker hé?
 • Je woont in de omgeving van Nijmegen en kan (regelmatig) bij ons op kantoor komen werken.

Wat bieden we?

 • Uiteindelijk 4 dagen in de week werk. Dat begint met 2 dagen per week en de ervaring leert dat het aantal uren dat je kan maken snel oploopt gezien onze groei. 
 • Fijne werkplek met informele sfeer; draag jij elke dag een onesie? Dat mag je zelf weten.
 • Een hoge mate van zelfstandigheid en flexibiliteit.
 • Je leert van experts in het vak vele online kanalen beheersen. Kei handig.
 • Spotify afspeellijsten waar je u tegen zegt, centrale verwarming, lekkere koffie en natuurlijk een fatsoenlijk salaris

Voldoe jij aan bovenstaande lijst en wil je werken bij Aanpoters? Mail je motivatie en ervaring naar info@aanpoters.nl.

Ben jij een Aanpoter?

Bij Aanpoters werken we voor organisaties die een glimlach op het gezicht van mens en dier brengen. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Ook als we op dit moment niet precies je functie open hebben staan kun je solliciteren. 

Ben jij een pro met content, webdevelopment, apps of design? En neem jij jezelf niet te serieus maar je werk wel? Dan ontvangen we graag je gegevens. Mochten we dan een klus krijgen waarvan we denken: ”Nice, dit is een goede match” dan contacten we je. 

Welkom bij het team van Aanpoters. 

full service marketingbureau

Minder lullen, meer marketing.

Ik wil graag mijn gegevens bij jullie achterlaten.