0639340700

#1 internationaal marketingbureau

Aanpoters team

Internationale marketing met Aanpoters.

Aanpoters is een internationaal georiënteerd marketingbureau met toegang tot de nieuwste marketingkanalen. Zo hebben we nu exclusieve beta toegang om te adverteren op Netflix, wereldwijd. Wil jij snel opschalen in het buitenland? Neem contact met ons op: info@aanpoters.nl

marketing agency netflix

Resultaten van onze internationale marketing.

  • The School for Moral Ambition van Rutger Bregman is overal op het nieuws en nu met ons aan het uitbreiden naar de rest van Europa.
  • Ebike4delivery heeft honderden elektrische bezorgfietsen verkocht sinds we samen zijn gaan werken. Ze hebben o.a. fietsen verkocht aan McDonalds, Burger King, Domino’s & New York Pizza en verkopen inmiddels in bijna elk land.
  • Qardio zag de ROAS stijgen vanaf het moment dat ze ons de online marketing in alle landen lieten uitvoeren. 
  • The Art of Interior startte lokaal, maar verkoopt nu zelfs meer in België, Duitsland, Frankrijk en Spanje dan in Nederland.
  • Vintage City is de grootste wholesale partij van vintage kleding aan het worden. Uiteraard door te adverteren over heel de wereld.
  • Al onze e-commerce klanten zien meer verkopen zodra zij de grens over gaan.

Dus waar wacht je nog op?

international marketing agency

Internationaal verkopen? Je hebt je marketingbureau gevonden.

Wij geloven dat overal kansen liggen. In één taal adverteren is jezelf beperken. Test wat jij kunt bereiken in andere landen. Wij verzorgen de volledige marketing. En laten je zien wat het resultaat is.

We adverteren internationaal op Spotify, Netflix, Facebook, Instagram, Google, Microsoft, LinkedIn, TikTok en alles er tussenin. Natuurlijk zorgen we eerst dat je data tracking goed staat zodat we leren wat het beste werkt voor jouw merk.

Vergroot je bereik met Aanpoters. Ontvang een vrijblijvende offerte. Stuur een mailtje naar info@aanpoters.nl of start de chat.

Op zoek naar een internationaal marketingbureau? Say no more.