0639340700

De helpende hand: Marketing voor diensten

Zo maken we jouw dienst razend populair

Of je nu een financieel adviesbureau hebt, personeel werft of jouw vega horeca keten sterker in de markt wil zetten; Met jouw skills en expertise maak je andermans leven een stuk aangenamer. De vraag is alleen wel; hoe zorg je ervoor dat zij dat ook weten? Waarschijnlijk heb je het een en ander al geprobeerd qua marketing, maar ben je nu klaar voor een ijzersterke marketingstrategie en -uitvoering. 

online marketing bureau nijmegen

Voordelen van online marketing voor diensten 

Hoe vind je jouw potentiële klanten en hoe zorg je ervoor dat ze jou ook weten te vinden? Je kunt een flyer ophangen in de wc’s van de lokale kroegen, visitekaartjes uitdelen of een bericht op Facebook boosten, maar dat zal je nooit zoveel resultaat opleveren als een goede online marketingcampagne. We zetten een aantal voordelen voor je op een rijtje:

 • Bereik veel meer mensen online
 • Richt je specifiek op mensen die echt wat aan jouw dienst hebben
 • Spreek je doelgroep persoonlijk aan
 • Maak geïnteresseerden fan door ze meermaals te benaderen.
 • Begeleid mensen van de kennismaking tot de aankoop dmv een funnel.
 • Krijg inzicht in je resultaten. Zo test je eenvoudig wat wel en niet werkt.

Zo promoten we jouw dienst.

Wij zorgen ervoor dat nieuwe opdrachten binnenstromen en dat jouw agenda binnen mum van tijd gevuld is. Hoe we dat doen? We zetten onze online marketing skills in om jouw specifieke doelgroep te bereiken. Afhankelijk van wie jouw doelgroep is en waar deze te vinden is zetten we een mix van online kanalen in, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat of TikTok en Google campagnes.

Om iedereen persoonlijk aan te spreken zetten we per specifieke doelgroep aparte social campagnes op. Zo zorgen we er niet alleen voor dat jouw dienst bekend wordt bij de juiste mensen, maar zorgen er ook voor dat potentiële klanten stap voor stap meer overtuigt raken van jouw deskundigheid en actie ondernemen.

We testen continu op basis van data wat wel en niet werkt. Welke doelgroep wordt door welke teksten het beste overtuigd en waar op de website haakt men af? We blijven optimaliseren, waardoor onze campagnes steeds sterker worden en jij steeds meer leert over jouw doelgroep.

Daarnaast zorgen we ervoor dat je branding er gelikt uitziet. Dat is stap een. Indien gewenst maken we professionele foto’s & video’s, nemen we je social media kanalen over en geven we je website een flinke opfrisbeurt.

google ads check

Nog sceptisch? Deze diensten gingen je voor:

 • Orange Films (marketing + campagnepagina)
 • Swaans Communicatie (marketing)
 • Botenwacht (marketing + website)
 • ANAC (social media)
 • Meesterproef (marketing)