0639340700

Professionele website
nodig?

5 ijzersterke redenen waarom je kiest
voor een website van Aanpoters.

Aangezien er duizenden aanbieders voor het bouwen van websites zijn begrijpen we dat het moeilijk is om de juiste keuze te maken. Wij laten je zien waarom Aanpoters wellicht dé beste keuze is voor het bouwen van jouw website.

Marketingmedewerker

Reden 1

Verstand van zaken

Je website bepaalt wat bezoekers van je organisatie of merk vinden. Wij komen maar al te vaak websites tegen die ofwel aan de voorkant, of achterkant, of zelfs beide een puinhoop zijn en daarmee volledig het verkeerde uitstralen. 

Doordat we al ruim vijf jaar websites bouwen en huidige trends in de gaten houden ben jij met een website van Aanpoters niet alleen verzekerd dat alles werkt en blijft werken. Je weet zeker dat je een website hebt die past bij de huidige tijd. 

Onze websites zijn altijd responsief, snel & SEO-proof. Daarnaast zijn ze AVG proof en gebruiken we de nieuwste consent modus, zodat je aan alle privacywetgeving voldoet. Maar nog belangrijker: ze stralen je merkwaarden uit. 

Reden 1

Verstand van zaken

Doordat we al ruim vijf jaar websites bouwen en graag huidige trends in de gaten houden ben jij met een website van ons ervan verzekerd dat alles werkt en blijft werken. Onze websites zijn altijd responsief, snel & SEO-proof. Maar nog belangrijker: ze stralen je merkwaarden uit. 

Reden 2

Design om je vingers bij af te likken

Je kent het wel: Je komt op een website en denkt meteen ”dit is het, dit werkt en voelt goed”. en wat is dat dit dan? Nou dat zijn alle visuele puzzelstukjes die in elkaar vallen. Met ons team van designers en websitebouwers zorgen we ervoor dat je huisstijl niet simpel weg wat kleurtjes links en rechts zijn. 

We denken na over alle verschillende grafische elementen die nodig zijn om visueel dat uit te stralen waarvoor je onderneming staat. 

Eerst zien dan geloven?
Hoe we gezinnen helpen met een toegankelijke WCAG2.1 proof website.
Hoe we outdoor liefhebbers bereiken met een website en online campagnes.
Hoe we 20 jaar dance events van de MATRIXX visualiseren.
beste marketing bureau nijmegen

Reden 3

Eindeloze mogelijkheden

We hebben het vaker dan eens gehoord als we zeggen dat we met WordPress werken: ”Gewoon een template kiezen en dan is je website klaar”. Het lijkt zo mooi maar niets is minder waar. Om speciale features of ontwerpen te realiseren moet je toch echt je codeerhanden vuil maken. 

Voor al onze websites schrijven we eigen code op het WordPress platform. Door onze eigen code te schrijven stappen we af van een standaard-website en is zowel visueel als technisch vrijwel alles mogelijk (en anders Googlen we het wel).

Door het CMS van Worpress te gebruiken hoeven we niet volledig vanuit het niets te bouwen. Daarmee besparen we veel tijd en dat scheelt voor jou weer centen. Vraag maar eens via de chat wat jouw project ongeveer zou kosten.

Reden 4

Gebruiksvriendelijk

De tijden dat mega grote menu’s en onhandige formulieren het internet domineerden zijn voorbij. Zelfs Internet Explorer is er gelukkig mee gestopt.  Door de overvloed aan online informatie is het belangrijk dat je website overzichtelijk en begrijpelijk is. De marketeers en bouwers noemen dat ook wel ‘User-experience’.

Een lekkere user-experience heeft voor ons een hoge prioriteit wanneer we een website voor je bouwen. Niemand is namelijk ooit gelukkig geworden van alleen maar looks. Samen denken we na over het doel van jouw website en waar we de gebruikers naartoe willen sturen. Dat werken we uit in een flowchart en wireframes. Vervolgens bouwen we een website waar je zo soepel doorheen scrolt dat het voelt alsof je zweeft. 

Reden 4

Gebruiksvriendelijk

Een lekkere user-experience heeft voor ons een hoge prioriteit wanneer we een website voor je bouwen. Samen denken we na over het doel van jouw website en waar we de gebruikers naartoe willen sturen. Dat werken we uit in een flowchart en wireframes. Vervolgens bouwen we een website waar je zo soepel doorheen scrolt dat het voelt alsof je zweeft.

Reden 5

Begrijpelijke taal

Deze reden klinkt als een open deur maar toch zien wij het als een sterk argument om met ons in zee te gaan. Wij vinden het namelijk onzin om te verwachten dat jij alle jargon en techniek begrijpt. Alsof wij dat weten over jouw branche.

In het hele ontwikkelproces van je website gebruiken we begrijpelijke taal. We leggen alles graag uit zodat jij ook weet wat we aan het doen zijn en kritisch kan zijn. Dat vinden wij wel zo eerlijk. Met duidelijk instructievideo’tjes laten we je zien hoe je kleine aanpassingen zelf kunt doen zodat je niet volledig afhankelijk bent van ons. 

Ook over onze tarieven zijn we duidelijk. Een professionele website (ontwerp, ontwikkeling en oplevering) kun je vanaf 5000,- krijgen. Uiteraard hangt de prijs van veel factoren af, zoals de gewenste technische features, het aantal pagina’s en het hostingpakket, om er een paar te noemen. Daarom maken we graag een specifieke offerte op basis van jouw wensen. Vraag die aan via de chat:

full service marketingbureau
Wij zorgen ervoor dat bezoekers soepeltjes door je website gaan.

Omhoog met de beentjes dus