Waarom Google Ads
uitbesteden bij Aanpoters?

Aanpoters pakken Google Ads nét wat anders dan de traditionele marketingbureau’s. Onze Google specialisten hebben campagnes beheerd voor verschillende grote A-merken zoals Douwe Egberts, Beter Bed en Warner Music. 

Die kennis wordt toegepast op de Google campagnes van jouw bedrijf. Daarbij leggen we duidelijk uit wat we doen. Wij zien namelijk een behoefte in de marketingwereld naar oprechte marketing zonder moeilijke termen.

Wij zijn niet van de abstracte doelen en vage marketingtermen. Aanpoters gaan aan de slag met je Google Ads campagnes en komen met resultaat. We geloven dat marketing winst moet opleveren en dit doen wij met onze full service marketing en duidelijke communicatie. 

Elk bedrijf zit in een ander stadium van marketing. Daarom maken wij voor elk bedrijf een persoonlijk marketingplan. In dit plan komen alle aspecten van marketing naar voren. 

Zo checken we eerst je website en maken we deze makkelijker in gebruik. Vervolgens creëren we bijpassende content die je doelgroep aanspreekt, als je die nog niet hebt. Deze eenmalige voorbereiding maakt je klaar voor de toekomst.

Zodra de website en content top zijn zetten we je campagnes op. Bij andere marketingbureau’s duurt dit proces vele maanden. Bij Aanpoters staan in de meeste gevallen je campagnes binnen 1 week live! 

En die advertenties verschijnen niet alleen bovenin Google. We volgen je potentiële klanten overal over het internet. Dat is ons specialisme en zo behalen we maximale winst. Kijk maar naar onze marketingresultaten.

Gedurende de looptijd van de campagnes laten we precies weten wat we doen en wat de resultaten daarvan zijn. Zodat jouw marketingbudget optimaal ingezet wordt. Dankzij onze full service marketing kun je alles door ons laten uitvoeren.

Ben je overtuigd? Stel je vraag via de chat. Nog niet helemaal overtuigd? Check dan onze klantcases en zie wat wij voor jou kunnen betekenen!

 

google adwords uitbesteden
Aanpoters is het best beoordeelde Google Ads bureau

Beoordelingen voor Aanpoters op Google

4,9 36 reviews

 • Avatar Laura Smedts ★★★★ een maand geleden
  De Aanpoters weten van aanpoten. Zij zijn niet alleen bouwers maar blijven ook betrokken, zijn duidelijk in hun communicatie en denken graag mee. Ze zijn wendbaar, eigentijds en fris! Precies wat je nodig hebt als je een multifunctionele … More website nodig hebt.
 • Avatar Crazy Campers ★★★★★ een maand geleden
  Hele goede samenwerking met Aanpoters. Denken mee in oplossingen, hele vlotte communicatie en zijn in staat om snel te schakelen wanneer dit nodig is. Voor ons bedrijf een grote toegevoegde waarde en een fijne partner.
 • Avatar David Vis ★★★★★ 2 maanden geleden
  Aanpoters heeft de website voor onze stichting gebouwd. We zijn erg blij met de service. Aanpoters is heel snel en er kan makkelijk geschakeld worden. Onze website werd gebouwd tijdens de corona uitbraak wat ervoor zorgde dat er aanpassingen … More nodig waren in het design. Dit was geen probleem voor de jongens. Ze denken mee in mogelijke verbeteringen en over het inbrengen van marketing tools. Erg fijn!
 • Avatar Wouter Christiaens ★★★★ 5 maanden geleden
  Met Pride Photo Nijmegen wilden we een gewaagde fototentoonstelling oa. via social media landelijk bekend maken. Wat doe je als je maar een kleine organisatie bent en niet de menskracht hebt om dat zelf uit te voeren en bovendien maar weinig … More kaas hebt gegeten van socialmedia-mogelijkheden? Dan zorg je voor budget en huur je professionals in! Wij zijn in zee gegaan met de Aanpoters en dat was maar goed ook. Ze hebben een socialmedia-campagne opgezet en uitgevoerd en dat betekende een en al ontzorging voor ons. Gevolg: ze wisten geïnteresseerden uit het hele land te bereiken en naar onze tentoonstelling te krijgen.
 • Avatar Ron Scholten ★★★★★ 5 maanden geleden
  Erg fijn om mee samen te werken. Makkelijk contact en goede resultaten!
 • Avatar rombout schipper ★★★★★ een jaar geleden
  Aanpoters doet zijn naam eer aan: ze werken snel en gaan door tot het af is. Er is veel en snel contact op momenten dat het nodig is. Ze luisteren naar onze inbreng en hebben ook echt een kijk op wat je wel en niet moet doen. Wij hebben … More in relatief korte tijd samen met Aanpoters een geheel nieuwe site in de lucht gekregen. Nu door met de volgende stap: marketing!
 • Avatar Robin Kroesen ★★★★★ een jaar geleden
  Tot nu toe goede ervaringen met de heren van Aanpoters. Ze zijn gedreven en maken waar wat ze beweren. De maandelijkse rapportage is goed verzorgd en alles wordt steeds beter geoptimaliseerd.
 • Avatar Daria Voropai ★★★★★ 11 maanden geleden
  Zeer efficiënt en betrouwbaar. Snel schakelen en goed bereikbaar. Tevreden en raden het zeker aan.
 • Avatar Miriam Swaans ★★★★★ een jaar geleden
  Tevreden over de fijne samenwerking, het vooruitdenken en het zien van kansen. En ook de communicatie verloopt altijd vlot en transparant. Kortom, een club die ik graag aanbeveel.
 • Avatar Benno Smits ★★★★★ een jaar geleden
  Dit zijn Aanpoters! Dynamisch, professioneel, klantgericht en vriendelijk. Wij verwachten een betrouwbare partner voor de toekomst te hebben. De persoonlijke aanpak en het snel schakelen spreekt ons erg aan. Aanpoters biedt FiberNow toegevoegde … More waarde met hun frisse kijk en manier van werken. In zeer korte tijd een mooie prestatie geleverd Aanpoters! Dank daarvoor.
 • Avatar elze frie ★★★★ een jaar geleden
  Fris, snel, kundig en een beetje eigenwijs. Gericht op samenwerking met de klant. Ze doen wat je vraagt, geven advies en weten waar ze het over hebben. Prettig in de communicatie, serieus maar ook met een goed gevoel voor humor.
 • Avatar Jonge Helden Academie JHA ★★★★★ een jaar geleden
  Goed contact, geven advies op maat en willen meedenken als je vragen hebt. Zeer fijne samenwerking!
 • Avatar IWA Groep ★★★★★ een jaar geleden
  Goede communicatief klanten service en een pro bedrijf
 • Avatar Dieseltank-Reiniging ★★★★★ een jaar geleden
  Zeer professioneel. De heren zijn zeer goed thuis in de materie en schakelen snel.
 • Een Google-gebruiker ★★★★ een jaar geleden
  Fris, snel, kundig en een beetje eigenwijs. Gericht op samenwerking met de klant. Ze doen wat je vraagt, geven advies en weten waar ze het over hebben. Prettig in de communicatie, serieus maar ook met een goed gevoel voor humor.

Benieuwd wat Google campagnes uitbesteden jouw bedrijf kan opleveren?