0639340700

Het beste Google Ads
bureau van Nederland.

Waarom Google Ads
uitbesteden bij Aanpoters?

Aanpoters pakken adverteren op Google nét wat anders dan de traditionele marketingbureau’s. Onze Google specialisten hebben campagnes beheerd voor grote A-merken zoals Douwe Egberts, Beter Bed en Warner Music. Daardoor hebben wij met miljoenen euro’s advertentietesten kunnen doen om te leren wat nou echt resultaat oplevert.

Die kennis wordt toegepast op de Google campagnes van jouw organisatie, groot of klein. Daarbij leggen we duidelijk uit wat we doen. Wij zien namelijk een behoefte in de marketingwereld naar oprechte marketing zonder moeilijke termen.

Op deze pagina leggen we je uit hoe we adverteren op Google en wat dat kost.

Aanpoters gaan aan de slag met je Google Ads campagnes en komen met resultaat. We geloven dat marketing resultaat moet opleveren. We zijn niet van de abstracte doelen en vage marketingtermen. We leggen je op deze pagina haarfijn uit hoe we adverteren op Google en wat dat kost.

google ads check

Voor de meeste organisaties kost het uitbesteden van Google Ads tussen de 500,- en 1000,- per maand. Het exacte getal is afhankelijk van het aantal producten, de doelgroep en het aantal locaties.

Naast beheerkosten betaal je advertentiebudget aan Google. Dat is vooral afhankelijk van het aantal bezoekers en de concurrentie in de markt. Dat ligt gemiddeld tussen de 500,- en 2000,- per maand.

Bij Aanpoters vinden we dat als je meer uitgeeft je ook meer resultaat moet behalen. Uiteindelijk verdien jij er dus op. We geven je vrijblijvend een exacte prijs voor jouw campagnes zodat je weet waar jij op kunt rekenen. Start daarvoor de chat. 

Ben je nog niet helemaal overtuigd?

  • Check een aantal Google Ads cases.
  • Vraag een Google Ads check aan: laat ons vrijblijvend je website en Google account checken, dan laten we zien wat wij zouden doen. 
  • Ontdek cijfers over ons gemiddelde marketingresultaat.
    (spoiler: Aanpoters behalen 3x meer conversies dan andere marketingbureau’s, voor de helft van de kosten).

Ben je al overtuigd? Ontvang een offerte voor het uitbesteden van Google Ads:

Wat kost een SEA specialist / adwords expert? Die vraag krijgen we vaak. Voor de meeste organisaties liggen de kosten van het uitbesteden van Google Ads tussen de 500,- en 1000,- per maand. Het exacte getal is afhankelijk van het aantal producten, de prijs van de producten, de grootte van de doelgroep en het aantal locaties. Hoe minder van elk, hoe minder werk er in het beheren van de campagnes zal zitten en hoe lager dus de kosten. 

Naast beheerkosten betaal je advertentiebudget aan Google. Net als dat je in een krant betaalt om je advertentie te plaatsen. Dat is vooral afhankelijk van het aantal bezoekers en de concurrentie in de markt. Advertentiebudget zal daardoor verschillen per organisatie, gemiddeld is dat van 500,- tot 2500,- per maand.  

Bij Aanpoters vinden we dat als je meer uitgeeft je ook meer resultaat moet behalen. We geven je vrijblijvend een exacte prijs voor jouw campagnes zodat je weet waar jij op kunt rekenen. Start daarvoor de chat. 

Ben je nog niet helemaal overtuigd?

  • Check een aantal Google Ads cases.
  • Vraag een Google Ads check aan: laat ons vrijblijvend je website en Google account checken, dan laten we zien wat wij zouden doen. 
  • Ontdek cijfers over ons gemiddelde marketingresultaat.
    (spoiler: Aanpoters behalen 3x meer conversies dan andere marketingbureau’s, voor de helft van de kosten).

Ben je al overtuigd? Ontvang een offerte voor het uitbesteden van Google Ads:

google adwords uitbesteden
Google Ads klantcases bekijken?
Hoe we het aantal aanmeldingen voor Botenwacht verdriedubbelden.
Hoe wij voor meer verkopen zorgen met volledige webshop marketing

Elke organisatie zit in een ander stadium van marketing. Daarom maken de marketeers van Aanpoters voor elke organisatie een persoonlijk marketingplan. In dit plan komen alle aspecten van marketing naar voren. 

Zo checken we eerst je website en maken we deze makkelijker in gebruik. Ook zorgen we dat precies gemeten wordt wat er op de website gebeurt. Vervolgens zorgen we voor bijpassende advertentiecontent die je doelgroep aanspreekt. Deze eenmalige voorbereiding maakt je klaar voor de toekomst.

Zodra de website en content klaar zijn voor zoekmachine marketing (Google Ads / SEA / Adwords / Microsoft Ads) zetten we die voor je op. Bij andere marketingbureau’s duurt dit proces soms maanden. Bij Aanpoters staan in de meeste gevallen je campagnes binnen 2 weken live

En die advertenties verschijnen niet alleen bovenin Google. We volgen je potentiële klanten overal op het internet met banners. Dat is ons specialisme en zo behalen we maximale resultaten. Met hetzelfde advertentiebudget behalen wij 3x meer resultaat. Kijk maar naar onze marketingresultaten.

Gedurende de looptijd van de campagnes laten we precies weten wat we doen en wat de resultaten daarvan zijn. Zodat jouw marketingbudget optimaal ingezet wordt. Dankzij onze full service marketing kun je in de toekomst alles door ons laten uitvoeren. Scheelt je een hoop gedoe.

Wil je een persoonlijke offerte? Start de chat. 

google ads kosten
google adwords uitbesteden
Aanpoters is het best beoordeelde Google Ads bureau

Benieuwd wat Google campagnes uitbesteden jouw bedrijf kan opleveren?