Het beste Google Ads
bureau van Nederland.

Waarom Google Ads
uitbesteden bij Aanpoters?

Aanpoters pakken adverteren op Google nét wat anders dan de traditionele marketingbureau’s. Onze Google specialisten hebben campagnes beheerd voor grote A-merken zoals Douwe Egberts, Beter Bed en Warner Music. Daardoor hebben ze met miljoenen euro’s advertentietesten kunnen doen om te leren wat nou echt winst oplevert.

Die kennis wordt toegepast op de Google campagnes van jouw organisatie, groot of klein. Daarbij leggen we duidelijk uit wat we doen. Wij zien namelijk een behoefte in de marketingwereld naar oprechte marketing zonder moeilijke termen.

Op deze pagina leggen we je uit hoe we adverteren op Google en wat dat kost.

Het beste Google Ads
bureau van Nederland.

Aanpoters gaan aan de slag met je Google Ads campagnes en komen met resultaat. We geloven dat marketing winst moet opleveren en dit doen wij met onze full service marketingAanpoters zijn niet van de abstracte doelen en vage marketingtermen. Daarom leggen we je op deze pagina uit hoe we adverteren op Google en wat dat kost.

Wat kost een SEA specialist / adwords? Die vraag krijgen we vaak. Voor de meeste organisaties liggen de kosten van het uitbesteden van Google Ads tussen de €500 en €1000 per maand. Het exacte getal is afhankelijk van het aantal producten, de prijs van de producten, de grootte van de doelgroep en het aantal locaties. Hoe meer van elk, hoe meer werk er in het beheren van de campagnes zal zitten en hoe hoger dus de kosten.

Naast beheerkosten betaal je advertentiebudget aan Google. Net als dat je in een krant betaalt om je advertentie te plaatsen. Dat is vooral afhankelijk van het aantal bezoekers en de concurrentie in de markt. Advertentiebudget kan daardoor sterk verschillen per organisatie, van €250 en tot €2500 per maand.  

Bij Aanpoters laten we je niet zomaar kosten maken. Als je meer uitgeeft dien je ook meer winst te maken.

We geven je vrijblijvend een exacte prijs voor jouw campagnes zodat je weet waar jij op kunt rekenen. Start daarvoor de chat. 

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Check dan onze klantcases. Of laat ons je website en Google account checken, dan laten we zien wat wij zouden doen.

google adwords uitbesteden
google adwords uitbesteden
Aanpoters is het best beoordeelde Google Ads bureau

Elk bedrijf zit in een ander stadium van marketing. Daarom maken wij voor elk bedrijf een persoonlijk marketingplan. In dit plan komen alle aspecten van marketing naar voren. 

Zo checken we eerst je website en maken we deze makkelijker in gebruik. Ook zorgen we dat precies gemeten wordt wat er op de website gebeurt. Vervolgens zorgen we voor bijpassende content die je doelgroep aanspreekt, als je die nog niet hebt. Deze eenmalige voorbereiding maakt je klaar voor de toekomst.

Zodra de website en content klaar zijn voor Google campagnes (Google Ads / SEA / Adwords) zetten we die voor je op. Bij andere marketingbureau’s duurt dit proces vele maanden. Bij Aanpoters staan in de meeste gevallen je campagnes binnen 2 weken live

En die advertenties verschijnen niet alleen bovenin Google. We volgen je potentiële klanten overal op het internet met banners. Dat is ons specialisme en zo behalen we maximale winst. Kijk maar naar onze marketingresultaten.

Gedurende de looptijd van de campagnes laten we precies weten wat we doen en wat de resultaten daarvan zijn. Zodat jouw marketingbudget optimaal ingezet wordt. Dankzij onze full service marketing kun je in de toekomst alles door ons laten uitvoeren. Scheelt je een hoop gedoe.

Wil je een persoonlijke offerte? Start de chat. 

google ads kosten

Beoordelingen voor Aanpoters op Google

[reviews_rating icon="no" language="nl" name="no" vicinity="no"]
[reviews_rating_link reviews_link] Bekijk alle beoordelingen op Google.[/reviews_rating_link]

Benieuwd wat Google campagnes uitbesteden jouw bedrijf kan opleveren?