0639340700

Organisaties die aan een betere toekomst werken verdienen
meer bekendheid.

Waar doen we het als marketingbureau nu eigenlijk allemaal voor? De afgelopen jaren is dat voor ons steeds duidelijker geworden: wij zijn een marketingbureau dat zich wil inzetten voor organisaties die de wereld een stukje mooier maken. Dat kan door de omgeving fijner te maken, een groep mensen of dieren te helpen, aan duurzaamheid te werken of door simpelweg een lach op iemands gezicht te toveren. Met onze skills hebben wij namelijk een grote invloed op de bekendheid van merken. Door deze organisaties meer impact te laten maken, werken wij samen aan een betere wereld en dat voelt goed. 

groenere marketing

Hoe wij dit voor je fixen.

Dat begint met het neerzetten van een sterk merkverhaal met daarbij een opvallende website en content. Zodat iedereen snapt hoe belangrijk de missie is. Maar waar de meeste marketingbureau’s stoppen gaan Aanpoters verder: we leveren niet simpelweg een mooi ontwerp en krachtig verhaal aan. We zorgen dat je verhaal gehoord wordt, reacties en fans krijgt. Dat doen we met campagnes op veel kanalen, zodat de potentiële klanten het zeker zien. Daarbij meten we het effect.

Waarom is dit voor jou interessant?

Hoe groen zijn wij eigenlijk zelf?

Als bedrijf proberen we ook zeker onze bijdrage te leveren aan een mooiere wereld.

  • We kozen voor een van de eerlijkere Nederlandse banken die niet investeren in kernwapens, grootschalige vee-industrie en andere gare markten. (Volksbank, SNS)
  • We komen vrijwel allemaal op de fiets naar werk, hebben geen overdreven lease auto’s en rijden niet het hele land door voor de sake of it.
  • Onze klant geschenken zijn altijd zo groen mogelijk en niet in de vorm van producten (iedereen heeft al genoeg spul). Zo kochten we twee jaar geleden tijdens kerst voor iedereen een lading bomen en gaven we afgelopen jaar namens onze klanten donaties aan stichting Malaria.
  • Daarnaast werken we voor goede doelen als Doneer Effectief en stichtingen in de culturele sector tegen een gereduceerd tarief.
  • Onze personeelsuitjes doen we in Nederland waarbij we altijd lokale ondernemers en stichtingen helpen. Dus geen overdreven work-abroad-tripjes in Spanje 😉

Eerst zien dan geloven?

Duurzaamheid gaat voor ons verder dan plastic in de juiste prullenbak gooien. Wij hebben het graag over duurzaamheid in de brede zin; niet alleen werken aan een schoner milieu maar ook een mooiere samenleving. Deze non-profit organisaties hielpen wij al verder met het uitdragen van hun idealen. 

Hoe we 2 miljoen euro ophalen voor effectieve goede doelen.
Hoe we outdoor liefhebbers bereiken met een website en online campagnes.
Hoe we de marketing van het goede doel het Rode Kruis verbeteren.
Hoe we gezinnen helpen met een toegankelijke WCAG2.1 proof website.
Hoe we lokale energie voor de gemeente Beuningen aantrekkelijk maken met branding.
Hoe we met social media marketing en PR bezoekers naar dit event kregen
Benieuwd welke bedrijven niet bij ons passen?
marketing voor meer impact
Draag jij als organisatie je steentje bij aan een betere wereld?