0639340700

Website design & ontwikkeling

De beleving start online.

Marketing zonder website is als op een fiets met lekke banden fietsen of naar een feestje zonder discolichten. Het kan. Maar echt ideaal is het niet. Al helemaal als je bedenkt dat elk ander feestje wel discolichten heeft en de rest met volle banden fietst.

Kortom. Er is een website nodig. Sterker nog. Zonder website kunnen wij ons werk niet eens goed doen.

Een website is namelijk de ideale plek om jouw verhaal te vertellen, sfeer te creëren en de bezoeker aan te zetten tot actie (in marketingtaal ook wel een conversie genoemd). Of het nou gaat om lid worden, mee doen met een actie, een product kopen of aanmelden voor een nieuwsbrief, het zal uiteindelijk op de website moeten gebeuren.

Ben jij op zoek naar een converterende website die jouw doelgroep aanspreekt? Dan ben je bij het juiste adres. Onze expertises van design en performance marketing komen als een perfect huwelijk samen op onze websites. Ze zien er namelijk niet alleen goed uit, ze werken ook (wel zo handig ;)).

Onze algemene aanpak voor website design: sfeer & conversie

Zoals we al schreven wil je op een website een sfeer neerzetten. We willen namelijk bepaalde gevoelens, emoties en associaties oproepen bij de bezoeker. De ene keer moet een website luxe en formaliteit uitstralen, terwijl het voor een andere website juist het tegenovergestelde moet zijn.

Naast de sfeer dient je website natuurlijk ook een doel. Je wil dat de websitebezoeker iets doet: de eerder genoemde conversie. Dat kan er een zijn, maar het zijn er doorgaans meerdere. Bijvoorbeeld een ticket kopen(1) en je inschrijven voor de nieuwsbrief(2).

Wanneer wij een website ontwerpen, kijken we naar zowel sfeer als conversie. We geloven namelijk dat de beste websites op beide onderdelen moeten scoren.

Mobile first design

Het zal je vast niet zijn ontgaan en je bent er waarschijnlijk zelf ook schuldig aan: tegenwoordig is meer dan de helft (59,45%) van het wereldwijde internetverkeer op een smartphone (bron). De tijd van complexe uitgebreide desktop websites is dus echt voorbij.

Voor ons alle reden om bij het ontwerpen van een website te beginnen met een zogenoemde mobile-first-design. Dat klinkt misschien heel indrukwekkend, maar het betekent niets anders dan dat we in het formaat van een smartphone een ontwerp maken. Wel zo handig aangezien de ruimte beperkter is en je daardoor bezoekers veel sneller de juiste inhoud moet aanbieden.

De technische aspecten van website ontwikkeling. Welkom no code / low code website.

Zoals je hebt gelezen zijn we een marketingbureau en is een website voor ons altijd een middel in een marketingstrategie. We bouwen dus geen lastige websites, webshops of bizarre applicaties maar overtuigende websites die jouw verhaal vertellen.

Daarvoor gebruiken we no-code of low code platformen zoals WordPress, Framer en Webflow. Waarom? Heel simpel.

  1. Expertise: We houden ons liever bezig met het sterk neerzetten van jouw verhaal en niet met het uitdokteren van complexe technische werkzaamheden.
  2. Toegankelijkheid: Met een CMS als WordPress kan je makkelijk zelf pagina’s toevoegen en content wijzigen. Dus als jij op zondagavond die ene titel wil veranderen, kan dat gewoon.
  3. Flexibiliteit: Op basis van campagneresultaten en data willen we graag snel optimalisaties doorvoeren. Als we daarvoor moeten wachten op een extern bureau zijn we (doorgaans) weken verder.
  4. Toekomstbestendig: Ruim 40% van alle websites zijn gebouwd met WordPress (bron). Door de omvang van dit soort platformen wordt er zoveel doorontwikkeld dat we altijd, en jouw site dus ook, met de tijd mee gaan.

Elke bezoeker is anders.

Na jaren bouwen van websites weten wij ondertussen wel wat werkt. Maar dat neemt niet weg dat bijna elke bezoeker anders is en dat jouw website zomaar eens de uitzondering op de regel kan zijn. Daarnaast is een website geen statisch gegeven wat je een keer bouwt, maar constant onderhevig aan verandering.

Om te achterhalen hoe websitebezoekers door jouw website heen navigeren en of ze het snappen, gebruiken we tracking tools als Clarity en Analytics. De term tracking klinkt misschien eng, maar dat is het niet. Al het websiteverkeer wordt namelijk geanonimiseerd, dus niemand zal weten dat jij het was die als een idioot 100x op het kruisje drukte en erachter kwam dat je mis zat. Hier lees je meer over tracking en data.

Fair Priced Vintage

Hosting, domeinregistratie en updates.

Hier kunnen we heel veel woorden aan besteden, maar dat hoeft niet. Aangezien we willen dat je website altijd blijft werken, dragen wij actief bij aan het up-to-date houden van de website. De domeinnaamregistratie, hosting en onderhoud kan je dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Klaar voor een website waarmee jij je doelgroep raakt?

Aan het genieten? Ga verder op ontdekkingstocht.