Website design & ontwikkeling

diensten: website ontwikkeling & design

Onderzoek wijst uit…

Dat Nederland koploper van Europa is in zijn internetgebruik. Daarom is het belangrijk dat je als organisatie meegaat met waar je doelgroep zich bevindt. Ook is duidelijk geworden dat bijna iedereen bij het informeren naar een organisatie, product of dienst eerst de website bekijkt

Je website speelt dus een cruciale rol binnen het geven van een eerste indruk aan potentiële klanten! Nog belangrijker: Slecht ontworpen websites zorgen voor een hoog ‘bounce-percentage’, wat inhoudt dat mensen de site dan heel gauw weer verlaten. Erg belangrijk dus om te letten op gebruiksvriendelijkheid van je website. 

Je visitekaartje begint hier

Misschien merk je dat er geen verkeer naar je eigen gebouwde website komt, of heb je wel een idee van hoe je wilt dat je website eruit moet komen te zien, maar totaal geen ervaring. Dan kunnen wij met je meedenken om je website from scratch op te bouwen of om alleen wat aanpassingen door te voeren. Niets mooier natuurlijk dan voor lange termijn een goedwerkende website te hebben waarmee je verkopen of aanvragen kan gaan binnenhalen.

Dus wanneer je merk staat en we duidelijk hebben welke strategie daarbij wordt ingezet, is het tijd om jouw visitekaartje te bouwen. Want met een moderne, mobiele en snelle website zorg je ervoor dat je organisatie opvalt en blijft groeien.

Fixx je website

Denk aan het vernieuwen van de website zoals we dat al deden als vaste websitepartner voor de Matrixx. Hun bestaande website sloot niet aan bij de professionaliteit en grootte van de producties de Matrixx Events. Daarnaast was er geen duidelijk overzicht van de lopende evenementen. Dus hebben wij een minimalistische en moderne website met opvallende neon-groene elementen.

Design en ontwikkeling op de Aanpoters manier

Onze developers gaan graag voor je aan de slag om een website te ontwikkelen waarbij we volledig letten op wat past bij jouw brand en verhaal. Wij maken websites die gemakkelijk aanpasbaar en toegankelijk zijn en blijven deze gedurende onze samenwerking ook optimaliseren en ontwikkelen. In de regel werken we met WordPress, en bouwen we daarin geavanceerde websites, webshops en ook applicaties zijn mogelijk.

De professionaliteit spat ervan af

Ook Buurtteams Jeugd en Gezin hadden een nieuwe website nodig om alle gezinnen die er even niet uitkomen te laten weten dat ze voor hen klaarstaan. 

Fris, rustig en WCAG2.1 proof. Daar staat deze website om bekend. WCAG 2.1 richtlijnen worden gehanteerd bij belangrijke instellingen en zijn in het leven geroepen om het digitale leven van mensen met een functiebeperking eenvoudiger te maken. Denk aan: (kleuren)blind, slechtziend of doofheid. Het was dus zeer belangrijk dat lettertypes goed leesbaar zijn en het contrast tussen de kleuren duidelijk is.

Dus van Dance events tot aan zorginstellingen. Alles is mogelijk bij ons!

Een website in vijf stappen

Inventariseren

We hebben je waarschijnlijk al leren kennen. Je hebt zelf al een huisstijl en logo of dat hebben wij voor je ontworpen, en je doelstellingen zijn duidelijk. Maar we leren ook graag wat je met je website wilt bereiken. We verzamelen zo veel mogelijk informatie in deze fase zodat we met genoeg aan de slag kunnen

Ontwerpfase

Met al die info gaan we altijd gelijk aan de slag. We zetten de hele structuur uit (de user experience) met behulp van wireframes. Als deze zijn gemaakt is het tijd voor de user interface, het visuele plaatje. Stap voor stap wordt de website vervolgens ontwikkeld. Heb je bijvoorbeeld alleen een homepage nodig, of ook een ‘diensten’ en een ‘over ons’-pagina? We ontwikkelen door totdat jij tevreden bent en volledig achter het ontwerp staat!

Bouwfase

Is het grafisch ontwerp naar je smaak? Dan kunnen onze developers echt gaan bouwen.

Testfase

De website moet natuurlijk zoals we beloven goed en snel werken. Daarom wordt er uitvoerig getest. We willen dat alles perfect draait, van de voorkant van de site tot wat er achter de schermen gebeurd. Alles moet kloppen!

Live!

We leggen je uit hoe CMS, hosting en andere randzaken werken zodat ook jij aanpassingen kan doorvoeren. En dan kunnen we gaan!

Nog meer overtuiging nodig om je aan te sluiten bij ons? Hier vind je 5 ijzersterke redenen waarom je ons je website onder handen moet laten nemen.

Klaar voor een nieuwe website waarmee jij je potentiële klant omver blaast?

Aan het genieten? Ga verder op ontdekkingstocht.