Niet voor de centen: marketing voor non-profits.

Marketing alleen voor commerciële organisaties? Bullshit! Wij zetten ons juist graag in voor organisaties waar niet alles om winst draait. Heeft jouw organisatie een mooi initiatief dat bijdraagt aan een schoner milieu of een betere samenleving? Dan gebruiken wij onze marketingskills graag om je daarbij te helpen. We hielpen al verschillende non-profits hun bekendheid te vergroten, geld in te zamelen of hun doelgroep te bereiken met een piekfijne website. 

Marketing voor non-profits

Voordelen van online marketing voor non-profit organisaties

Je organisatie kan een mooi doel hebben, maar dat doel bereik je vaak niet in je eentje. Daar heb je andere mensen bij nodig en die mensen moet je bereiken én overtuigen. Je kunt natuurlijk flyers en posters ophangen of een advertentie in de plaatselijke krant plaatsen, maar dit gaat je niet dezelfde resultaten opleveren als een goede online campagne met doordachte strategie. Een paar voordelen van online marketing voor non-profits op een rijtje:

  • Bereik je doelgroep op het hele internet; zo ben jij waar jouw doelgroep zich bevindt.
  • Benader alleen mensen met de juiste interesses; zo verspil je geen zuurverdiende centen.
  • Spreek je doelgroep persoonlijk aan; zo overtuig je pas echt.
  • Benader geïnteresseerden opnieuw; zo worden ze fan.
  • Test wat wel en niet werkt; zo krijg je steeds betere resultaten.

Meer vrijwilligers, leden of donateurs. Zo doen we het:

Of je je naamsbekendheid wil vergroten, op zoek bent naar meer vrijwilligers of geld in wil zamelen voor een mooi doel, wij kunnen je helpen! Hoe we dat doen? Met online marketing. Dit doen we, afhankelijk van jouw doelgroep, door het inzetten van Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat of TikTok en Google campagnes. Om iedereen persoonlijk aan te spreken, zetten we per specifieke doelgroep aparte campagnes op. We meten wat het oplevert en testen continu welke advertenties bij welke doelgroep het beste presteren. Ook controleren we waar men vastloopt. Zo kan de funnel steeds beter worden ingericht en leer jij meer over je doelgroep. Daarnaast zorgen we ervoor dat de uitstraling van jouw organisatie op en top is. Indien gewenst ontwerpen we een nieuwe huisstijl, schieten we foto’s & video’s, nemen we je social media kanalen over en geven we je website een flinke opfrisbeurt.

Geïnteresseerd in onze diensten? Stel je vraag nu via de chat

Benieuwd naar onze ervaring? Deze non-profits gingen je voor:

  • Stichting Hubert
  • Homebass Foundation
  • Rode Kruis
  • Energie voor Vier
full service marketingbureau
full service marketingbureau

Minder lullen, meer marketing.