0639340700

Het content pakket

Dit is de content die je nodig hebt.

Voorbeeld korte inspiratie video voor website.

Hoe overtuigend is marketing zonder beeld? 

Precies. Als marketingbureau kunnen we nog zo goed ons best doen om een converterende website te bouwen of  slimme campagnes te draaien maar hoe succesvol is het nou echt zonder overtuigende content? We weten allemaal dat we grotendeels op basis van wat we zien beslissingen nemen. Stel je dus eens voor dat we naast die converterende website en slimme campagnes ook nog eens passende content maken waar de kijker mee wordt verrast. 

Genoeg gezegd. Tijd om het te laten zien. Dit deden we onlangs voor een grote vintage kleding reseller.

Met elke beeldverhouding hebben we altijd het juiste beeld voor het kanaal.

Of het nu gaat om het vullen van de stories, liggende hero video’s of recepten in een vierkant formaat, als het niet aansluit bij het type device en kanaal waar het op gekeken wordt gaat het niet werken. Dus zorgen we er met ons content pakket voor dat we het allemaal hebben: 

  • Een set aan foto’s in liggend, staand en vierkant formaat
  • Video’s in liggend formaat 
  • Korte video’s in stories / reels formaat 

Zo ben je voorbereid op de toekomst. Voor het schieten van de content werken we samen met verschillende video- en fotograven, elk met hun eigen stijl. Zo krijg jij het type beeld dat het beste bij jouw merk past. Al het beeld wat je op deze pagina zag werd gemaakt door de jongens van We-Do

Voorbeeld advertentie video voor social ads.

Voorbeeld advertentie video voor social ads.

Conclusie. Je wilt dit.

Linksom of rechtsom, er is gewoon goed beeld nodig om jouw product of dienst te promoten. We kunnen naar istock gaan en daar de meest generieke beelden vanaf trekken maar daar worden wij, jij en je potentiële klant niet blij van. 

Met ons contentpakket ben je in één GO voorzien van een dikke bak aan beeld. En maak je geen zorgen, we gaan dit zo efficiënt, breed en lang mogelijk inzetten. Je kunt dus de komende tijd vooruit met je investering. 

Ben jij klaar om met jouw content aan de slag te gaan.