0639340700

Waarom Social Media
uitbesteden bij Aanpoters?

Wij denken verder dan alleen het plaatsen van een social media post of advertentie. Wij denken mee over het verhaal dat jouw bedrijf aan de klant wil vertellen. Dit verhaal zetten wij om in beeld en tekst. En dat laten wij vervolgens dankzij een slimme marketingfunnel zien op alle relevante kanalen. Zo bereik jij je doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap, en belangrijker haal jij de gewenste resultaten. Ontdek op deze pagina hoe we dat doen.

Wil je meer dan social media marketing uitbesteden? Bekijk onze pagina over full service marketing.

Wij denken verder dan alleen het plaatsen van een social media post of advertentie. Wij helpen bij het ontwikkelen van een compleet marketingplan, waarbij jouw wensen centraal staan. Zo zorgen wij ervoor dat jij jouw doelen behaalt. Ontdek hoe.

Marketing voor non-profits

Hoe doen wij Social Media marketing?

Tijdens het eerste overleg bepalen wij samen de doelen en de insteek van de social media campagne. Vervolgens voeren wij een kleine doelgroep- en marktanalyse uit. 

Daar komt een plan uit rollen, wat wij volledig uitvoeren. Van creatie tot prestatie. Tijdens de campagnes zorgen wij voor het onderhoud en de optimalisaties: we testen veel zodat de resultaten steeds beter worden.

Ben je nog niet overtuigd? Bekijk de cases hieronder en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen! Of stel je vraag via de chat.

Eerst zien dan geloven?
Hoe we outdoor liefhebbers bereiken met een website en online campagnes.
Hoe we duizenden bezoekers naar een kunstevenement brengen met eventmarketing.
Hoe we het aantal aanmeldingen voor Botenwacht verdriedubbelden.

Benieuwd wat social media campagnes uitbesteden kost?