Waarom Social Media
uitbesteden bij Aanpoters?

Wij denken verder dan alleen het plaatsen van een social media post of advertentie. Wij denken mee over het verhaal dat jouw bedrijf aan de klant wil vertellen. Dit verhaal zetten wij om in beeld en tekst. En dat laten wij vervolgens zien op alle relevante kanalen. Zo haal jij de gewenste resultaten. Meer weten over onze full service marketing?

Wij denken verder dan alleen het plaatsen van een social media post of advertentie. Wij helpen bij het ontwikkelen van een compleet marketingplan, waarbij jouw wensen centraal staan. Zo zorgen wij ervoor dat jij jouw doelen behaalt!  

Marketing voor non-profits

Hoe doen wij Social Media marketing?

Tijdens het eerste overleg bepalen wij samen de doelen en de insteek van de campagne. Vervolgens voeren wij een kleine doelgroep- en marktanalyse uit. 

Daar komt een plan uit rollen. Dit voeren wij volledig uit. Van creatie tot prestatie. Tijdens de campagne zorgen wij voor het onderhoud en de optimalisaties zodat de resultaten steeds beter worden.

Ben je nog niet overtuigd? Check dan onze klantcases en zie wat wij voor jou kunnen betekenen! Of stel je vraag via de chat.

Aanpoters is het best beoordeelde social media bureau
social media uitbesteden

Benieuwd wat social media campagnes uitbesteden jouw bedrijf kan opleveren?