0639340700

Marketingmedewerker nodig?
Dan ben je aan het juiste adres.

Wil je serieus aan de slag met de marketing voor je organisatie en ben je op zoek naar een marketingmedewerker? Zoek niet verder! Aanpoters marketingbureau is goedkoper en je loopt minder risico dan als je zelf iemand in dienst neemt. We leggen het uit.

Een gemiddelde marketingmedewerker in dienst nemen kost je zo €4000,- per maand (salaris + belasting + werkplek). Stel dat je de helft daarvan aan Aanpoters besteedt, dan krijg je veel meer resultaat. Ontdek waarom.

Marketingmedewerker

Alle expertises
in één.

Je bent op zoek naar een allround marketingmedewerker, die alles weet op het gebied van branding, je website, Google Ads, social campagnes en SEO. 

Maar waar vind je zo’n alleskunner? Nergens. Misschien lukt het je om een dure freelancer te vinden die overal een beetje van weet, maar een specialist vinden op al deze gebieden is onmogelijk.

En dat is het voordeel van Aanpoters. Wanneer je jouw marketing aan aanpoters uitbesteedt, staat er een team aan experts voor je klaar met ieder een eigen specialisatie. Zonder dat je 5 mensen hoeft aan te nemen.

We hebben dus veel meer kennis in huis, hierdoor zijn we ook een stuk sneller en krijg je meer resultaat.

Inwerken en begeleiden? Niet nodig!

Een manusje-van-alles die écht overal veel vanaf weet ga je niet vinden als je zelf iemand aanneemt. Maar misschien wel iemand die in de buurt komt. En de kennis die ontbreekt kan voor een groot deel worden aangeleerd, toch? Nou alleen als je een trainer uit het werkveld betaalt die de werknemer opleidt (duur!).

Dan ben je eerst een paar maanden bezig met inwerken. En daarna zal de nieuwe medewerker nog veel tijd bezig zijn met het zichzelf aanleren van alle marketingkanalen. En heeft deze begeleiding nodig. Die tijd (en het geld) bespaar je door Aanpoters marketingbureau in te schakelen. We gaan gelijk voor je aan de slag en hebben de expertise al in huis, zodat jij geen leergeld betaalt.

reclamebureau nijmegen
beste full service marketingbureau

Nog niet overtuigd?

Geen probleem! Bekijk welke organisaties je al voor gingen. Ben je meer van de cijfertjes om te zien wat het oplevert? Die hebben we ook voor je op een rijtje gezet.

Wil je een vrijblijvende offerte? Stuur een berichtje via de chat of bel ons op 06 3869 5662.

Ik wil graag mijn gegevens bij jullie achterlaten.