0639340700

Krachtige branding, sterk design

Branding?

Branding gaat over alle inzet die je uitvoert voor je organisatie om er echt een merk van te maken. Merkdenken zorgt ervoor dat je doelgroep zich met jouw organisatie kan identificeren, wat er weer voor zorgt dat ze een band met jou gaan voelen. Het identificeren met je merk heeft een positieve invloed op of consumenten je leuk vinden, en of ze uiteindelijk converteren.  

Zelf zul je ook merken hebben waar je loyaal aan bent, en waar je graag dingen blijft kopen en daarom positief over praat met anderen. Precies dat gevoel, dat trachten wij op te roepen bij je doelgroep door middel van sterke branding. Dit zal ervoor zorgen dat je je onderscheidt van de rest. Dit gaat veel verder dan het laten maken van een logo. Branding draait om het vertalen van de waarden van je organisatie naar een sterk merkverhaal, om dit merkverhaal vervolgens uit te dragen in allerlei uitingen en bijpassend design. Own your brand!

We’ve got you covered

Of je nou je visuele identiteit wilt herontdekken, je logo wilt upspicen, een sick nieuw product inclusief verpakking wilt uitbrengen, of een huisstijl van het hoogste niveau nodig hebt, we’ve got you covered. We helpen je graag om je gekste ideeën en wensen tot realiteit te maken. Je zal tussen al die concurrentie (of niet als je een super nieuw concept hebt) toch moeten opvallen. Met onze designs en branding zul je een enorm onderscheidend vermogen ontwikkelen om vanuit daar mee verder te werken aan je merk.

Een nieuw product van A tot Z opbouwen

Een goed voorbeeld van wat wij allemaal kunnen is onze samenwerking met Besties. We zijn voor hen vanaf de basis begonnen met een product dat nog niet eerder was bedacht: luisterboeken voor kinderen met behulp van je smartphone. Waar begin je dan? Met brainstormen natuurlijk! Over bijvoorbeeld de naam, kernwaarden en merkidentiteit. Naast een huisstijl en logo mochten we ook de eerste serie productverpakkingen en winkeldisplays designen, super tof! Besties is speels en kleurrijk en draait om de vrijheid van kinderen om hun fantasie op te zoeken in de vorming van hun identiteit. Dit is terug te zien in grafische elementen en lettertype. 

Waar sta jij voor?

We ontdekken in gesprek met jou als opdrachtgever wie je bent en waar je voor staat. Wat is het verhaal dat je wilt vertellen en wat is je missie? We zullen er alles aan doen op tot op de bodem te komen van jouw merkidentiteit.

Wij houden van duidelijke keuzes als het neerkomt op de uitstraling van je organisatie. Wat we ontwerpen moet vooral goed passen bij je verhaal en terugkomen in alle uitingen zoals je merknaam, logo, je tone of voice en noem maar op. 

Het consistent blijven gebruiken van jullie unieke elementen helpt daarnaast ook voor de herkenbaarheid. Heb je zelf geen designskills of niet 24/7 een creatief brein? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag om een slicke huisstijl, een logo of een volledig brandbook te maken.

We creëeren samen de basis voor verdere groei

Ben je overtuigend als merk? Dan geeft dat al een hoop richting aan je verdere marketing! Als je denkt dat het hier zou stoppen, dan heb je het bij het verkeerde eind. We kunnen namelijk nog veel meer! Denk aan het bouwen van een website, volledig geïmplementeerd met onze net ontworpen designs, en het aanzetten van campagnes om ook daadwerkelijk verkopen of aanvragen binnen te halen.

Creatieve input nodig?

Aan het genieten? Ga verder op ontdekkingstocht.