0639340700

Zoek je marketing hulp?
lekker uitbesteden

De opties

Wil je marketing uitbesteden, dan zijn er 4 opties. Kies jij voor een marketing bureau, ZZP’er, medewerker of Aanpoters? Bekijk de verschillen tussen alle off- & online marketing opties die je hebt.

Voor velen is het een logische stap om aan te kloppen bij een groot marketingbureau. Wat ons betreft zijn de grootste nadelen daaraan de kosten en de anonimiteit. Onze tarieven zijn aanzienlijk lager, terwijl onze ervaring en kennis op hetzelfde level is. Daarnaast is degene die je bij ons spreekt ook altijd verantwoordelijk voor wat er wordt afgesproken zodat het ook echt gebeurt. Korte lijnen en eerlijke prijzen: een absolute win-win dus.

De zelfstandige

Een andere optie is om samen te werken met een ZZP’er. Op zich niks mis mee, alleen het grote nadeel hieraan is dat je samenwerkt met één persoon. Doordat we bij Aanpoters met z’n vijven zijn is er altijd iemand beschikbaar. Hierdoor lopen de projecten of campagnes altijd door. Wel zo fijn.

De vaste medewerker

Wil je een vaste medewerker bij jou op kantoor? Dan kost je dat al gauw tussen de €3000-€5000 per maand. En dan moet je diegene maandenlang met vaste uren in dienst houden. Ook als er wat minder te doen is. Wij werken efficiënter. Als het minder druk is kun je ons pauzeren en bij grote drukte kun je ons opschalen. Mocht je graag iemand op kantoor zien dan komen wij gewoon daar werken.

Voor een lager bedrag per maand heb je met Aanpoters de expertise van grote bedrijven, de korte lijnen van een ZZP’er en de beschikbaarheid van een vaste medewerker. Oftewel, minder kosten en meer denkkracht voor je business: win-win-win.

Of je nou een nieuwe website nodig hebt, beter gevonden wilt worden op Google of je merk goed neer wilt zetten. Aanpoters doen het voor je. Velen gingen je al voor en zijn er blij mee: bekijk de klantcases.

Geïnteresseerd in onze diensten?
Stel je vraag via de chat