menu

Zoek je marketing hulp? Dan heb je deze 4 opties.

Kies je voor een marketing bureau, ZZP'er, medewerker of Aanpoters?

Bekijk de verschillen tussen alle off & online marketing opties die je hebt.

Het grote marketingbureau

Voor velen is het een logische stap om aan te kloppen bij een groot marketingbureau. Wat ons betreft zijn de grootste nadelen daaraan de kosten en de anonimiteit. Onze tarieven zijn aanzienlijk lager, terwijl onze ervaring en kennis op hetzelfde level is. Daarnaast is degene die je bij ons spreekt ook altijd verantwoordelijk voor wat er wordt afgesproken zodat het ook echt gebeurt. Korte lijnen en eerlijke prijzen: een absolute win-win dus.

De zelfstandige

Een andere optie is om samen te werken met een ZZP’er. Op zich niks mee alleen het grote nadeel hieraan is dat je samenwerkt met één persoon. Doordat we bij Aanpoters met z’n tweeën zijn is er altijd iemand beschikbaar. Hierdoor lopen de projecten of campagnes altijd door. Wel zo fijn.

De vaste medewerker

Ben je op zoek naar een vaste medewerker? Dan kost je dat al gauw tussen de €2500-€5000 per maand. En dan moet je diegene maandenlang met vaste uren in dienst houden. Ook als er wat minder te doen is. Wij werken efficiënter. Als het minder druk is kun je ons pauzeren en bij grote drukte kun je ons opschalen. Mocht je graag iemand op kantoor zien dan komen wij gewoon daar werken.

Voor een lager bedrag per maand heb je met Aanpoters dus de expertise van grote bedrijven, de korte lijnen van een ZZP’er en de beschikbaarheid van een vaste medewerker. Oftewel, minder kosten en meer denkkracht voor je business.

Kunnen we je ergens mee helpen?
stel dan je vraag via deze chat

Dit vinden anderen.

Google Rating

4,9

 • Avatar Miriam Swaans ★★★★★ 2 weken geleden
  Tevreden over de fijne samenwerking, het vooruitdenken en het zien van kansen. En ook de communicatie verloopt altijd vlot en transparant. Kortom, een club die ik graag aanbeveel.
 • Avatar Benno Smits ★★★★★ 3 maanden geleden
  Dit zijn Aanpoters! Dynamisch, professioneel, klantgericht en vriendelijk. Wij verwachten een betrouwbare partner voor de toekomst te hebben. De persoonlijke aanpak en het snel schakelen spreekt ons erg … More aan. Aanpoters biedt FiberNow toegevoegde waarde met hun frisse kijk en manier van werken. In zeer korte tijd een mooie prestatie geleverd Aanpoters! Dank daarvoor.
 • Avatar elze frie ★★★★ 3 maanden geleden
  Fris, snel, kundig en een beetje eigenwijs. Gericht op samenwerking met de klant. Ze doen wat je vraagt, geven advies en weten waar ze het over hebben. Prettig in de communicatie, serieus maar ook met … More een goed gevoel voor humor.
 • Avatar Dieseltank-Reiniging ★★★★★ een maand geleden
  Zeer professioneel. De heren zijn zeer goed thuis in de materie en schakelen snel.
 • Avatar Jonge Helden Academie JHA ★★★★★ 3 maanden geleden
  Goed contact, geven advies op maat en willen meedenken als je vragen hebt. Zeer fijne samenwerking!