0639340700

Nieuwsbrief juli

Vierdaagsefeesten met Aanpoters, een modellencarrière voor Ivo en de nieuwste hotspot van Nijmegen

Vierdaagsefeesten Nijmegen

Nieuwsbrief juli

De Vierdaagse overleefd?

Juli, de maand die voor ons Nijmegenaren volledig in het teken staat van de Vierdaagse. Vier dagen wandelen, maar zeven dagen feesten. En dat hebben we geweten ook… Deze maand: Team borrel eindigt met jeu des boules, Mediterraans genieten bij onze nieuwste opdrachtgever en de side-businesses van Ivo.

Aanpoters groepsfoto

Aanpoters team x Vierdaagse

De donderdag van de Vierdaagse stond in het teken van onze teamborrel. Iedereen verzamelde zich met al half opgegeven moed voor de 6e keer in de stad. Smaakmarkt was de ideale plek om ‘m weer af te trappen: Muziek, eten en een potje jeu des boules. Er werden in overvloed kleine kutpilsjes en natuurwijn gedronken en dat zorgde ervoor dat we zin kregen in een feestje. Er werd gedanst bij Parasol en er werd geproost in het Kronenburgerpark. Al met al een gezellige avond met ons team en super mooi om ook buiten werk samen te zijn. 

Horeca marketing

Alles flex bij REX

Dat het Nijmeegse Vasim terrein een complete make-over krijgt is duidelijk. Onze vrienden van Trafo, Het zusje van Debbie en Studio Linksvoor zitten er al, maar met de komst van REX wordt deze locatie alleen nog maar beter. De nieuwe horecazaak van Emely en Rick wordt er eentje waar je ieder moment van de dag kan neerstrijken. REX is een all day bar en restaurant met Mediterraanse invloeden. Nog leuker: De gerechten die ze serveren zijn bedacht om met elkaar te delen. Extra gezellig dus! Wij werkten hard aan dede website en voeren nu campagnes zodat iedereen in de omgeving deze nieuwste hotspot leert kennen. 

Dus: Ga jij niet op vakantie deze zomer maar wil je toch graag genieten van invloeden uit onder andere de Italiaanse of Spaanse keuken? Vanaf 27 juli 2023 is deze heerlijke plek geopend, dus ga er dan vooral een keer langs! 

Wat is Google Analytics

GA4: Wat is het en waarom is het handig om er nu iets mee te doen?

Deze maand is Universal Analytics vervangen door Google Analytics 4. Het is dus dus vanaf dit moment niet meer mogelijk om websitebezoekers te tracken met Google Universal Analytics. Ook heb je nu nog maar een paar maanden toegang tot je oude data. Als je nog niet bent overgestapt naar Google Analytics 4 ben je dus wat aan de late kant, maar het kan nog steeds! Hier lees je waarom je beter over kan stappen en welke handelingen hierin essentieel zijn. Ben jij bang om Analytics überhaupt aan te raken? Het is ook mogelijk dat wij GA4 voor je opzetten en tijdens dat proces je data tracking verbeteren. 

Doordeweeks marketeer, in het weekend EHBO’er

Wisten jullie al dat Ivo naast een passie voor marketing ook graag mensen helpt op festivals als EHBO’er? Zo was hij deze Vierdaagse ook actief bij het Rode Kruis. Ivo moest er dus voor zorgen dat iedereen de Vierdaagse overleefd. Hij had zelfs zo’n ‘goeie kop’ dat hij mee mocht doen aan een zwoele promovideo voor het Rode Kruis. Misschien ligt er in de toekomst dus ook nog een baan als model in het verschiet.

Dat was ‘m weer! We kijken uit naar vakanties, nog wat zonnige dagen en wensen je een fijne vakantie.

Tot de volgende, 

Ivo & Daan

Ook een horecazaak geopend en klaar om samen met ons vette campagnes opzetten?

Aan het genieten? Ga verder op ontdekkingstocht.