0639340700

Nieuwsbrief april 2024

Een maand als Aanpoter: websites, empanadas en Netflix advertenties

Nieuwsbrief april

Jarige jobjes en websites live knallen.

Zo, daar gaan we dan. April, je was weer een knaller van jewelste. Laten we samen even de bloemetjes buiten zetten en terugblikken op een maand vol met website nieuws, jarige jobjes, zoevende banners en Netflix advertenties. Kijk je mee?

Website wonderen.

Met de constante stroom van nieuwe ontwikkelingen in de marketingbranche is het soms een uitdaging om bij te blijven. Wat werkt wel en wat is slechts een vluchtige trend? Wij houden wel van een uitdaging en volgen de nieuwste trends op de voet. En laten we eerlijk zijn, in de wereld van marketing is een website essentieel. Zonder een goed functionerende website is het als fietsen met lekke banden – het kan, maar echt soepel gaat het niet. Maar gelukkig hebben we nu een nieuw geheim wapen: Framer. Hoewel we normaal gesproken vertrouwen op WordPress websites, hebben we ontdekt dat Framer een game changer is voor projecten die snel live moeten.

Zo hebben we voor Herstelwerk in no-time een strakke website gelanceerd, die met een druk op de knop live stond. Met Framer omzeilen we het lange ontwikkelingsproces (sorry Kas) en kunnen we razendsnel live gaan. Ideaal voor projecten die snel live moeten, maar ook een vette website nodig hebben.

Zoeven op de fiets.

Een missie om mensen uit de auto en op de fiets te krijgen. Dat is het doel van Zoevers, de fietsenspecialist in Nijmegen, en daar helpen wij ze een handje bij. Deze keer met een banner op een druk verkeersplein. Strategisch neergezet, want juist daar bereiken we direct geïrriteerde filerijders die de overstap wel kunnen gebruiken. Slimme zet als je het ons vraagt. Heb jij ‘m al gespot?
Banners

Primeur: Netflix advertenties.

Jazeker, je leest het goed. Een primeur waar je van gaat watertanden: Netflix advertenties. Als eerste van Nederland! Netflix introduceert een abonnement dat goedkoper is voor kijkers in ruil voor het bekijken van advertenties. Een concept dat al razend populair is in onze buurlanden en binnenkort ook naar Nederland komt. Met exclusieve beta-toegang bieden we je de kans om jouw merk te laten schitteren tussen de populairste series. Interessant voor jouw organisatie? Check dan dit linkje voor meer informatie.

Netflix advertenties

Wie jarig is, trakteert.

Feest in de tent, want Joey, Jurriën, Tijn & Luca zijn allemaal een jaartje ouder geworden. Het halve team vierde deze maand zijn verjaardag en dat moest natuurlijk gevierd worden met empanada-taart, slingers, en natuurlijk de obligate feesthoedjes.

Dat was ‘m weer voor deze maand. Bedankt voor het lezen.

Tot de volgende,

Liefs Ivo & Daan

De wereld verbeteren met jouw concept? Wij helpen graag.

Aan het genieten? Ga verder op ontdekkingstocht.