0639340700

Nieuwsbrief februari 2024

We gaan de wereld verbeteren. Doe je mee?

Nieuwsbrief februari

Hoe is jouw maand?

Vloog februari bij jullie ook voorbij? We vertellen over een nieuwe beweging, reizen heel Nederland door, delen een vleugje carnavalsgekte en stellen jullie graag voor aan ons nieuwe design wonder. Lees je mee?

Morele Ambitie van Rutger Bregman.

Een paar jaar geleden veranderde Rutger Bregman de kijk op de medemens met zijn boek De Meeste Mensen Deugen. Nu komt hij komende maand met een nieuw boek, getiteld Morele Ambitie. Wij mochten het alvast lezen en we kunnen verklappen dat ook dit boek je wereldbeeld weer radicaal gaat veranderen. Hoe dan? Morele ambitie laat zien dat jij meer impact kan maken dan je wellicht denkt. Niet door de straat op te gaan, 1000 euro te doneren of door iemand een keertje te helpen verhuizen. Maar nee, jij kunt de wereld veranderen met je werk. 

Ook bij Aanpoters geloven we daar heilig in. Wij zijn Aanpoters gestart om organisaties te helpen die de wereld een stukje mooier maken. Toen we dus benaderd werden om te helpen met de promotie van deze beweging (het boek is maar een onderdeel van morele ambitie) schoten we praktisch door het plafond. Een betere match is er niet.   

Je zult het concept morele ambitie de komende tijd veel gaan horen. Je kunt namelijk met je werk echt de wereld veranderen. Want laten we wel wezen, wat hebben we er nu aan als die ene rijke corporate nog rijker wordt? Bestel het boek alvast bij de Correspondent.

Wereld verbeteren met Morele Ambitie

Fair Priced Vintage on tour 🌍

Zoals je al kon lezen in onze eerdere nieuwsbrieven, begonnen we afgelopen zomer met een nieuw concept genaamd Fair Priced Vintage. De ambitieuze plannen waren er om de vintage markt op z’n kop zetten. Dat begon met 1 event en begint nu echt vorm te krijgen. In februari ging Fair Priced Vintage heel Nederland door met maar liefst 4 events in Rotterdam, Groningen, Delft en Eindhoven. In maart gaan ze zelfs de landsgrens over naar Gent en de plannen voor Italië en een retailconcept liggen ook al op de plank. Ambitieuze ondernemers. Wij houden ervan. Ben je toevallig in de buurt? Trommel dan je mede-vintage-fans op en claim hier je ticket.

Fair Priced Vintage

Alaaf: weer gek doen in Brabant.

Je zou het bijna vergeten, maar ook bij Aanpoters is er flink gecarnavald. Daan deed zijn uiterste best om carnaval ook dit jaar buiten de deur te houden (partypoeper), maar met het Brabantse bloed van Kas is dat natuurlijk mislukt. Zie hier een paar van onze aanpoters in de gekste outfits. Geniet ervan, want dit zie je maar 1x per jaar.

Gek doen in Brabant

Meet Shenoa.

De aanpoters family blijft maar groeien. Deze keer stellen we jullie graag voor aan onze nieuwste aanwinst: Shenoa. Ze studeert momenteel af als Graphic Designer aan het Artez in Arnhem en is gek op analoge fotografie en dansen. Custom typografie nodig? Say no more. Als ontwerper vindt ze het tof om nieuwe concepten tot leven te zien komen. Het liefst vind je d’r buiten in de natuur om te genieten en inspiratie op te doen. Wij zijn super enthousiast om Shenoa aan ons team toe te voegen en kijken nu al uit naar de eerste ontwerpen.

Meet Shenoa

Dat was ‘m weer voor deze maand. Thanks voor het lezen en don’t forget: jouw impact is groter dan je denkt. De wereld verbeteren doen we alleen samen.

Liefs,

Ivo & Daan

De wereld verbeteren met jouw concept? Wij helpen graag.

Aan het genieten? Ga verder op ontdekkingstocht.