0639340700

Nieuwsbrief augustus

Boulderen in Frankrijk, wielrennen in Italië en ultiem relaxen op Curaçao. Dit was augustus

Nieuwsbrief augustus

Lekkere vakantie gehad?

Wij in ieder geval wel! Veel van ons gingen er deze maand even tussenuit. Dit keer dus een iets andere nieuwsbrief dan je van ons gewend bent. Geen update over onze projecten, maar een klein kijkje in onze zomervakanties.  

Fitgirl Daan

Van de Vogezen tot aan Fontainebleau. Daan was op sportief vlak niet te stoppen afgelopen vakantie. Met de wielrenfiets door de bergen of dagen lang in boulders klimmen. Tentje mee, gezond eten en bijslapen als een gek hebben geresulteerd in energie voor duizenden. Wie stopt hem nog?

Ivo bewaakt het fort

Ivo heeft nog geen vakantie gehad. Hij gaat liever als het in Nederland minder mooi weer is. Hier een foto van een hardwerkende Ivo in ons kantoor.

Familievakantie op Curaçao

Tijn is samen met zijn ouders, broer en zus naar Curaçao geweest. Hier heeft hij veel van het eiland gezien, maar ook gerelaxt aan het strand en zwembad. Nu is hij weer helemaal opgeladen en klaar om weer te vlammen.

Nog zo’n sportieveling

Afgelopen weken zat Daan in Italië bij het prachtige Comomeer. Normaal kiest Daan voor een wat meer ontspannen vakantie maar dit keer ging de wielrenfiets mee. Samen met een groep vrienden heeft hij de bergen rondom het Comomeer beklommen. Een hele uitdaging gezien de geringe kilometers die hij dit jaar gemaakt had. Maar wat een geweldig gevoel om uiteindelijk op de top te staan! Natuurlijk heeft Daan ook de nodige ontspanning gehad en genoten van de lekkerste pizza’s en pasta’s. Hij wil hier zeker nog eens naar terug! 

Zon, meer en pizza

Een kleine 150 km verderop vertoefde Diede met haar ouders, zusje en hond Boris aan het Gardameer. Daar genoot ze van oneindig veel pizza, wijn en ijsjes en natuurlijk de Italiaanse zon. Er werd veel gezwommen, door stadjes gestruind en zelfs een boottochtje gemaakt met vriendinnen die toevallig dezelfde vakantiebestemming hadden. Kortom, de ultieme relax-vakantie!

Klaar om te knallen!

Wij zijn dus weer helemaal opgeladen en klaar om in september weer vol te gassen! En dat doen we met maar liefst 3 nieuwe medewerkers. Joey begint deze maand als Google en Facebook specialist, Willem gaat aan de slag met websiteonderhoud en -ontwikkeling en Emma komt ons team versterken als allround marketing stagiaire. We hebben dus weer genoeg ruimte voor jouw nieuwe project. 

Dat was hem weer voor deze maand! Tot de volgende! 

Daan & Ivo

Ook kunnen uitrusten omdat je je marketing hebt uitbesteed?

Aan het genieten? Ga verder op ontdekkingstocht.