0639340700

Nieuwsbrief oktober

Even zonder beeldscherm. Terug naar de basis.

Nieuwsbrief oktober

Kan jij een fikkie stoken?

Zo dat was ons het maandje wel! De Aanpoters teamdag stond op het programma. De perfecte gelegenheid om de beeldschermen en algoritmes even te laten voor wat ze zijn. 

Back to nature: zand onder de nagels, fikkies stoken, een shelter bouwen en voedsel zoeken. Eigenlijk alles wat we deden voor er moderne technologie was.

Kijk lekker verder voor wat exclusieve kiekjes van deze heerlijke dag.

Rasechte survivors, of toch niet?

De dag begon met een wildernis training van onze goede vrienden Bruno en Alexander van Where Wild Things Are. Zij lieten ons zien hoe je je zelf kunt redden in het wild. In dit geval was het wild, Hoenderloo op de Veluwe. 

De eerste levensles die we kregen stond in het teken van het in elkaar zetten van een shelter. Een schuilplek die je ten alle tijden in een paar tellen kunt opzetten. 

Een stuk makkelijker dan het opzetten van een Google campagne. Echter hadden Joey en Ivo er nog wel enige moeite mee, maar ach, iedereen zijn kwaliteiten. Zij zijn dan weer heel goed in Google campagnes. Die zij trouwens ook op gaan zetten voor Where Wild Things Are. 

Vuurtje maken is zo makkelijk nog niet

Na de tips en tricks van Bruno over hoe je onder elke omstandigheid een vuurtje kan maken zouden we in principe in staat moeten zijn om een vuurtje aan te krijgen. 

Door een combinatie van de juiste brandbare takken en stukken schors gingen we met het zelfvertrouwen van de gemiddelde winnaar van Expeditie Robinson aan de slag en met succes. Iedereen wist zijn hout uit het bos zonder aansteker aan te krijgen. Met ons doorzettingsvermogen zit het dus wel goed 😉

Zelfs offline weten we de juiste richting te vinden

Dat we online de weg weten vinden mag wel duidelijk zijn. Zo hebben we afgelopen maand nog voor Kunstnacht en Schemerlicht festival de marketing een dikke boost gegeven. Maar ook offline weten we er te komen. Met een kaart en kompas op zak wisten we de weg terug te vinden naar basecamp waar een welverdiend biertje klaar stond. 

Naast survivors ook genieters

Bij de meeste bedrijven gaan de medewerkers na zo’n teamdag weer naar huis om alsnog weer voor een scherm te zitten. Maar voor ons was het nog niet klaar. Wij bleven bij elkaar. Tot in de late uurtjes. De nachtbrakers hebben onze eigen Daan Nevels nog een legendarische dj set zien draaien in de Brebl.

Nu we goed hebben genoten en weer bij zijn geslapen bezitten we de volle energie om aan de slag te gaan voor alle nieuwe projecten die er aan komen. Laat het ons weten als jij er daar ook een van wil zijn.

Dit was hem. We checken jullie volgende maand! 

Ivo & Daan 

Onder je winterdip uitkomen door een marketingboost te krijgen?

Aan het genieten? Ga verder op ontdekkingstocht.