0639340700

Nieuwsbrief juli

De Vierdaagse zit erop. En wat er verder nog gebeurde in juli

Marketing voor evenementen

Nieuwsbrief juli

Leuke Vierdaagse gehad?

Wij hebben in ieder geval genoten! Naast flink te hebben gefeest, hebben we ook aan een paar mooie projecten rondom de Vierdaagse mogen werken. Daar vertellen we je graag meer over. 

Speciaalbier proeven naast de Wedren

Een welverdiend koud speciaalbiertje nadat je 50 kilometer in de benen hebt of als begin van een (iets te) wilde stapavond. En dat op nog geen 300 meter van het hart van de Vierdaagse: de Wedren! Bij Brouwtoren kon het.

Om alle speciaalbierliefhebbers een duwtje in de juiste richting te geven, zetten we een speciale Vierdaagse campagne op. We stuurden mensen naar deze campagnepagina. De mannen van Brouwtoren zijn tevreden met het resultaat! Menig wandelaar en feestganger wist tijdens de zomerfeesten het zonovergoten terras van Brouwtoren te vinden om ‘de smaak van Nijmegen’ te proeven.

Valkhof Festival breidt uit met 🌺BLOEM🌺 

Het Valkhof Festival is al jaren een absoluut begrip tijdens de Vierdaagsefeesten. Dit jaar promootten we voor hen een nieuw podium: BLOEM. Hier ontdekten bezoekers de meest unieke muziek. Van een ska-punk band uit Barcelona tot jazz-funk en dansmuziek uit Kaapverdië. Vele feestgangers zijn even komen luisteren en konden de drang om te dansen niet weerstaan. Heb je het gemist? Niet getreurd! Wegens succes verwachten we dat het podium er volgend jaar weer is.

Van club tot evenementorganisator: Matrixx

Nog zo’n naam die niet weg te denken is bij de Vierdaagsefeesten: Matrixx. Matrixx begon ooit als club in Nijmegen, maar organiseert inmiddels grote evenementen in heel Nederland, waaronder Emporium, Snollebollekes en Dreamfields. Misschien heb jij tijdens de zomerfeesten wel een dansje gewaagd bij Matrixx at the Park of Matrixx Live aan de Kade. 

Er komen nog heel veel vette evenementen van de Matrixx aan. En goed nieuws: wij mogen daarvoor de websites bouwen! 🥳

Daarover vertellen we later meer. Voor nu was het ‘m voor deze maand! Voor alle vakantiegangers, fijne vakantie en tot de volgende! 

Daan & Ivo

Volgend jaar met de Vierdaagse ook volle zalen trekken?

Aan het genieten? Ga verder op ontdekkingstocht.