0639340700

Nieuwsbrief augustus

Onze vakantie-avonturen en een ludieke actie met een spandoek...

Nieuwsbrief augustus

Lekkere vakantie gehad?

De maand waarvan je eigenlijk niet wilt dat ie voorbij gaat. De maand waarin al je vrienden weg zijn. De maand waarin je niet hoopt dat het stortregent in Nederland maar het toch gebeurd. De maand waarin ‘lekkere vakantie gehad?’ vaker wordt gesteld dan iedere andere vraag. Dit was augustus!

Vakantie! Vacaciones! Vacance! Vaganzi! Feiertage!

Deze maand is bijna iedereen (sorry Nevels) van kantoor er wel even uit geweest. Daarom volgt hier een korte samenvatting van de tripjes van Aanpoters:

Tijn ging voor een weekje sightseeing op Malta. Daar was hij nog nooit eerder geweest, maar het is hem zeer goed bevallen! Het was er aardig heet, maar Tijn moest en zal ook veel van het eiland zien en dat leverde bijvoorbeeld dit prachtplaatje op:

Robin heeft haar vakantiedagen ingezet voor een stedentrip naar Barcelona. Er is een hoop gegeten, gedronken en rondgelopen, en dit herhaalde zich 5 dagen lang. Ze mist de tapas en sangria nu alweer en gaat zeker nog eens terug.

Klimmen, Boulderen, Fietsen, Hiken, en repeat. Stilzitten was er niet bij op Daan’s vakantie. Vlees eten dan weer wel want vegan opties zijn er nou eenmaal niet echt in de bergen. Achja, soms moet je je principes even laten gaan.

Ivo is in Italië en Slovenië op zoek gegaan naar hoge bergen en meren. Hij genoot van een actieve vakantie en dacht zelfs nog even aan wat hij het liefst doet: Marketing. Dus eigenlijk was Aanpoters er ook een beetje bij.

Joey was met vrienden in Deutschland! De temperatuur schommelde een beetje (lees: tussen de 20 en 32 graden) en dus was zijn koffer daar in geen mogelijkheid op voorbereid, maar gelukkig heeft Dresden ook winkels. Aanschouw: Joey met een halve leo, maar hele worst. Hij kan geen bratwurst meer zien, maar op deze foto had hij het nog wel naar z’n zin

De boel draaiende houden

“Hoe kan het dat iedereen op vakantie was, maar ik in augustus toch nog binnen een minuut reactie had op mijn chat naar jullie?”

Het lijkt wel alsof we kunnen toveren. Maar niets is minder waar. Terwijl wij (Ivo en Daan) er bijna de hele maand tussenuit waren, waren er ook wat lui die wel gewoon werkten, en dat kwam precies goed uit. Zo waren er alsnog iedere dag genoeg mensen op kantoor! Een kleiner clubje, iets minder werkzaamheden maar alsnog gezellig en productief.

Toch is het fijn dat iedereen nu weer heelhuids terug op de werkvloer is en we weer met het hele team kunnen gaan knallen in de drukke maand september!

Ik heb alleen neefjes.

Had je ons al gespot? Wij hangen sinds anderhalve maand met een spandoek aan de hekken bij Station Nijmegen. Origineel, moeten ze bij Customer Hapiness Team hebben gedacht. Ze vonden het in eigen woorden een-te-leuk-om-niet-na-te-doen-idee en daarom zagen wij tot onze grote verbazing een aantal weken later dit:

Gelukkig hebben wij alleen neefjes, maar om het goed te maken met ons kregen we als troost nog een paar bier, slechte champagne en een dopper van onze na-apers. Eind goed al goed dus.

Dat was ‘m weer! We hebben zin om weer te vlammen als compleet team en te starten voor een aantal super toffe bedrijven de komende maanden.

Tot de volgende,

Ivo & Daan

Ook met een gerust hart op vakantie omdat wij je marketing hebben overgenomen?

Aan het genieten? Ga verder op ontdekkingstocht.