0639340700

Nieuwsbrief september

Aanpoters de lucht in, vette opdrachten en een belangrijke aankondiging...

Nieuwsbrief september

Back to business?

September loopt op zijn einde, dus we blikken weer terug. Nieuwe updates over onze lopende samenwerkingen, een bijzondere ervaring dankzij het Kerstcadeau van vorig jaar, en tot slot hebben we groot nieuws. We gaan verhuizen. Wat onze nieuwe basis (😉) wordt lees je verder in deze nieuwsbrief…

Wij gaan verhuizen!

Nog geen 3 jaar geleden verhuisden we van onze schuur bij Hubert naar de Groenestraat. Dolgelukkig dat we waren met de centrale verwarming en het warme water. Waar we begonnen met z’n drietjes zitten we ondertussen alweer met acht mensen op kantoor. Altijd gezellig maar ook wel heel krap. Tijd voor iets nieuws dus.

In onze zoektocht naar een ruimte die bij ons past, kwamen we terecht bij de Basis. Voor de Nijmegenaren beter bekend als het oude Doornroosje, een legendarisch poppodium waar legends als Daft Punk, Greenday en zelfs Pink Floyd optraden. Een super plek vol karakter dus, die een en al creativiteit ademt met een rijke geschiedenis.

Dus heel praktisch: Ons kantoor komt leeg te staan en is beschikbaar voor een (of meerdere) nieuwe huurder(s). Een aantal zaken over ons kantoor:

  • Het pand is 70m2 (inclusief kelder van 20 m2)
    Op een drukbezochte plek in Nijmegen (Groenestraat 275)
  • Makkelijk bereikbaar per bus, fiets en auto
  • Een heerlijk tuintje met volle zon
  • Instapklaar. nieuwe vloer en zonwering
  • Dichtbij voorzieningen zoals de Albert Heijn en de snackbar.

Ken jij of ben jij iemand die nog een mooie, lichte kantoorruimte op een fijne plek in Nijmegen zoekt? Stuur ons dan even een berichtje.

Vakantie is over

September is bij ons altijd een drukke maand. Veel projecten liggen even stil in de vakantieperiode en starten dan weer op in september. Nieuwe campagnes opzetten, websites opleveren en nieuwe content maken om de socials te kunnen onderhouden zijn taken die in rap tempo er doorheen gaan in zo’n maand.

Daarnaast zijn we deze maand ook gestart voor een aantal vette opdrachtgevers zoals Vintage City, Do Design en Ebike4Delivery. Fair Priced Vintage organiseert 14 en 15 oktober al hun eerste Vintage Kilosale. Dat wordt natuurlijk gelijk een knaller van een editie met behulp van onze advertenties!

Voor Do Design zijn we druk bezig met een cleane website voor hun vintage design meubels, en wordt er content geschoten.

Ebike4Delivery is een grote speler op het gebied van bezorgfietsen in Europa. We hebben gebrainstormd over hun USP’s en op basis daarvan zijn we de volledige marketing voor ze aan het inplannen en uitvoeren!

Aanpoters gaat skyhigh

Naast dat we na de vakantie erg druk zijn om met nieuwe en bestaande opdrachtgevers weer volledig te vlammen, hebben we ook tijd gehad voor een super leuk, langverwacht uitje. We hebben namelijk ons Kerstcadeau van 2022 eindelijk kunnen uitvoeren en zijn gaan zweefvliegen! Iedereen is het vliegtuigje ingestapt! De een met wat meer moeite dan de ander, maar dat geeft niks. Overall een hele vette ervaring en een prachtig uitzicht over de omgeving.

Dat was ‘m weer! Binnenkort hebben we een nieuw, knus kantoor dus binnen zitten nu de herfst begonnen is is helemaal zo erg nog niet, en genoeg vette opdrachten liggen klaar. Let’s gooo!

Tot de volgende,

Ivo & Daan

Wil je super zichtbaar zijn met je kantoor?

Aan het genieten? Ga verder op ontdekkingstocht.