0639340700

Nieuwsbrief november

Nieuwe medewerkers, website bouwen en groene campagnes.

Nieuwsbrief november

Bij jou ook zo druk?

Man, man, man, november was er weer een voor in de boeken! Hebben we ooit wel eens een slechte maand beginnen we ons af te vragen? Onze groene harten hebben deze maand harder dan ooit geklopt. Hier een sneakpeak van november!

Nieuwe parels voor de collectie: Kim & Milan. 

Na Kas in oktober, voegen we nog meer parels toe aan de collectie. Kim is de duizendpoot waarvan je niet wist dat je die nodig had. Of nouja, wij (Ivo & Daan) hadden die hard nodig. Onze social media-verslaafde is naast scrollen ook goed in typen, dus voor ijzersterke teksten mag je haar zeker bellen. Daarnaast is ook Milan begonnen, een Nijmeegse cijfer wizard die gek is op spreadsheets en data. Na een stoomcursus Aanpoters-stijl-adverteren zal hij de show stelen met zijn campagnes. Met deze twee powerhouses erbij vult ons nieuwe kantoor zich wel heel snel. 

Nieuwe medewerker Kim

Kim

Duizendpoot

Campagne specialist Milan

Milan

Data wizard

Website ontwerper

Kas

Webdeveloper

Website bouwen en dromen over DO Design 💭

Kas, onze webdeveloper, kon alleen nog maar dromen over code van de nieuwe DO Design website. Afgelopen maand deed hij namelijk niks anders dan de website bouwen, bouwen, bouwen. En het resultaat mag er zijn: een design waar je u tegen zegt, de mooiste visuals (thanks We-Do) en prachtige jaren 60/70 designer meubels. Wat wil je nog meer? Nou, DO Design is ook nog eens eco-friendly, wat onze groene harten sneller doet kloppen. Ze verkopen namelijk alleen maar designer meubels die al tig  jaar meegaan en zeker nog een halve eeuw shinen. Schrijven jullie mee Kwantum ;)?

Check de website en upgrade je woonkamer, kantoor of winkel. Ja, het is aan de prijs maar dan heb je wel een item wat de rest van je leven goed blijft. Wij zijn super hyped over het eindresultaat en mega dankbaar voor deze vette samenwerking. Kas kan weer met een gerust hart schaapjes tellen en nu begint de druk bij Tijn om met campagnes de doelgroep te bereiken. 

 

Eindejaarsbonus voor de Aarde 🌍 

We zijn in november de groenste samenwerking tot nu toe aangegaan, samen met Land van Ons. Zij redden het Nederlandse landschap van de ondergang. Dieren- en plantensoorten sterven namelijk in rap tempo uit, vooral op de landbouwgrond. De oorzaak is duidelijk: monocultuur, pesticiden, mest… En de politiek is te langzaam met het bieden van oplossingen. Met Land van Ons nemen we het heft in eigen handen. We kunnen allemaal (jij dus ook) zelf een paar m² landbouwgrond kopen. Dan wordt dat samen met de boer en een hoop vrijwilligers natuurvriendelijk ingericht. Zodat de natuur weer zijn gang kan gaan. Hier zie je hoe dat werkt. 

Wij hebben een epische campagne opgezet waarbij we alle kanalen inzetten, van advertenties in het NRC en lokale bladen rondom de boeren percelen tot YouTube en LinkedIn. We bedachten activistische concepten die inspelen op de actualiteit. Met kreten als

  • ‘Wij wachten niet op de politiek’,
  • ‘De aarde verdient ook een eindejaarsbonus’ en 
  • ‘Ga voor een groen kerstcadeau dit jaar’.
 

Uiteraard meten we wat het beste werkt. Deze collab was een uitdagend project met een strakke deadline. In 3 weken hebben wij alles opgezet: van marktonderzoek, brainstorm, conceptontwikkeling, design, website bouwen, tot het draaien van campagnes op alle kanalen en meer. Maar hey, wij houden van een goede uitdaging en zetten ons volledig in om deze te overwinnen. Samen gaan we voor impact, creativiteit en een positieve bijdrage aan ons landschap!

We houden deze vibes vast voor de laatste maand van 2023, verhuizen onze hele inboedel naar de Basis en gaan knallend het jaar uit. Stay tuned voor de jaarlijkse Aanpoters wrapped nieuwsbrief. Bedankt voor het rocken met ons. 

Tot de volgende,

Ivo & Daan

Wil je super zichtbaar zijn met je kantoor?

Aan het genieten? Ga verder op ontdekkingstocht.