0639340700

Nieuwsbrief september

Een nieuw gezicht, een vintage event, nieuwe creatieve opdrachtgevers en waar blijft die huurder?

ajeet-mestry-UBhpOIHnazM-unsplash

Nieuwsbrief oktober

Weten met welke vette opdrachten we bezig zijn?

Koud en guur, dat is wat oktober vaak omschrijft. Maar bij ons was afgelopen maand juist enorm succesvol! We hebben super veel tickets verkocht voor een vet vintage event, een nieuw gezicht op kantoor, een aantal creatieve opdrachtgevers erbij en sluiten een mooi vaarseizoen af met Botenwacht. En ohja: We zoeken nog steeds een nieuwe huurderā€¦!

Bij deze nieuwe opdrachtgevers kun je al je creativiteit kwijt

We zijn druk bezig met campagnes voor een tweetal nieuwe opdrachtgevers, en ondanks dat ze verschillen in product, hebben ze wel degelijk wat met elkaar gemeen. Ze stimuleren namelijk beide de creatieve kant van mensen! En dat is iets dat wij natuurlijk graag aanmoedigen.

Meubelpootjes is, je raadt het niet, specialist in tafel- en meubelpoten. Ze zijn een E-commerce bedrijf met een enorm breed aanbod aan meubelpootjes. Wij zijn ingeschakeld om Facebook-campagnes te draaien voor het bedrijf zodat ze op dat platform zichtbaarder worden. Ideaal om je saaie meubels van grote meubelzaken als Ikea te pimpen of voor wanneer je zin hebt om te do-it-yourselfen.

En interieurontwerpers, stylisten of andere creatievelingen opgelet: Sketchup Course ga jij leuk vinden. Of je nou een interieur-professional bent, of gaat verhuizen/verbouwen, met Sketchup kan je leren om 3D tekeningen te maken! Je kunt bij Sketchup Course een online cursus volgen van het softwareprogramma, waarbij je de rest van je leven profijt hebt van deze skill. Zo kun je voordat je de boel aan gaat pakken al op je eigen gemaakte 3D tekeningen zien of het eindresultaat het waard gaat zijn. Super easy en leuk! Een mooie website hadden ze al, dus wij zetten nu allerlei toffe campagnes op voor Sketchup Course zodat iedere creatieveling deze site ook weet te vinden.

All the way from Olland (geen spelfout). Meet Kas Bosker.

Onze nieuwste aanwinst is Kas. Een echte Brabander in hart en nieren, maar ondanks zijn liefde voor Brabant durfde hij de transfer te maken naar Nijmegen. Hij zal ons team versterken in de rol van developer. Kas heeft energie voor 1000 dus hierdoor neemt onze capaciteit voor het bouwen van websites flink toe. Mocht je nog een barrel van een website hebben? Laat het ons dan weten. Dan kunnen we Kas meteen aan het werk zetten.

Een recordaantal abonnementen afgenomen bij Botenwacht!

Het vaar- en watersportseizoen zitten er ondertussen wel op en het wordt echt te koud om nog op het water backflips te gooien met je wakeboard šŸŒŠ. Maar wĆ”t een seizoen hebben we gedraaid voor onze vaste opdrachtgever Botenwacht. Afgelopen jaar zijn er, ondanks dat er een sterke concurrent op de markt bij kwam, een recordaantal abonnementen afgenomen bij het bedrijf! šŸ† Daar zijn wij en natuurlijk Martijn, de eigenaar van Botenwacht, super blij mee. Voor nu stalt iedere booteigenaar zijn boot weer ergens veilig binnen op en kan het nodige onderhoud gedaan worden. Voor ons ook wel lekker want daardoor kunnen wij ook weer even bijkomen van dit succes.

Wij gaan (nog steeds) verhuizen!

Het is voor ons een wonder dat ons geliefde kantoor nog geen nieuw baasje heeft gevonden, maar toch is het zo. Dus nogmaals, ons kantoor is nog steeds beschikbaar om te huren. Een aantal zaken over ons kantoor:

  • Het pand is 70m2 (inclusief kelder van 20 m2)
  • Op een drukbezochte plek in Nijmegen (Groenestraat 275)
  • Makkelijk bereikbaar per bus, fiets en auto
  • Een heerlijk tuintje met volle zon
  • Instapklaar. nieuwe vloer en zonwering
  • Dichtbij voorzieningen zoals de Albert Heijn en de friettent.

Dus: nog op zoek naar een mooie, lichte kantoorruimte op een fijne plek in Nijmegen? Stuur ons dan even een berichtje.

Er is nog hoop voor Vintage kleding

Bijna iedereen is ondertussen wel eens bij een vintage kilo sale, winkel of markt geweest. Vintage is booming en terecht. Het is duurzamer, doorgaans beter geprijsd en je loopt er niet bij als een 13 in een dozijn met spul van de Zara. Echter brengt die booming trend ook een andere kant met zich mee: Retailers die slechte kwaliteit voor de hoofdprijs vragen, kledingrekken volgestouwd met meuk en pareltjes die in de eerste 15 minuten van opening worden weggekaapt.

Maar er is hoop (tikkeltje dramatisch). Ontmoet Fair Priced Vintage. Een nieuwe speler op de markt van vintage kleding die met een bak aan kwaliteit komt waar je bang van wordt. Of het nu in de vorm van een kilosale of markt is; de prijs is altijd spot-on, ze vullen doorlopend hun voorraad aan en de merken en items zijn om meerdere vingers bij af te likken. Wij helpen ze met branding, campagnes, website en alles wat er voor nodig is om deze nieuwe speler het podium te geven wat ze verdienen.

De komende maanden beginnen we ondertussen rammetje vol te raken. Iedereen wil namelijk voor het einde van het jaar nog zijn geniale marketingplannen realiseren. Ben jij benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laten we dan snel eens meeten want voordat je het weet is 2024.Ā 

Tot de volgende,

Ivo & Daan

Wil je super zichtbaar zijn met je kantoor?

Aan het genieten? Ga verder op ontdekkingstocht.