0639340700

Nieuwsbrief januari 2024

Nieuw jaar, nieuwe opdrachtgevers.

Nieuwsbrief januari

Goede start gehad?

Waar we in december nog vol in de eindejaarsstress zaten, is 2024 bij ons met een kickstart begonnen. Vol met nieuwe opdrachtgevers, een contractverlenging en advertenties; zowel online als offline! Dus, leuk achterover en lees wat wij allemaal hebben uitgespookt in januari.

Nieuwe opdrachtgevers: Hartmonitor, architectenbureau en glasvezel.

We zijn super hyped om jullie weer voor te stellen aan een nieuwe lading opdrachtgevers, elk met een unieke bijdrage aan de wereld. Zo helpen we Qardio met internationale campagnes om de gezondheid van mensen te verbeteren, gaan we met Orga Architect aan de slag om biobased en biofilisch bouwen de norm te maken en gaan we met Alliander de CO2-footprint verlagen door te zorgen voor verbinding. Met deze mooie projecten komen er leuke maanden aan.

Nieuwe opdrachtgevers

Ode aan Joey.

Onze wandelende wikipedia gaat het kantoor van Aanpoters nog een jaartje langer bewandelen, want Joey heeft zijn contract verlengd. Cheers op nog een jaar! Stilstaan doen we liever niet, maar dat hebben we toch gedaan om terug te blikken op de afgelopen 2 jaar met Joey:

Wat is het leukste aan werken bij Aanpoters?

De informele en oprechte sfeer. We kunnen met z’n allen heel hard werken en dat goed vieren, maar daarnaast zijn we ook eerlijk tegenover elkaar over wat er goed ging, beter kan en hoe het met ons zelf gaat.

Waar kijk je naar uit dit jaar?

Voor klanten nóg meer nieuwe campagnes opzetten en vette ideeën uitwerken!

Offline shinen.

Ons werk begint vrijwel altijd met een proces dat niemand kan zien, maar op een gegeven moment is het dan eindelijk tijd voor de livegang en wordt het zichtbaar voor iedereen. Zowel met Werken in Gelderland als Regio Oogst zijn we in januari live gegaan. Twee samenwerkingen waarbij we echt mooie dingen mogen doen. Het merk staat, de website ook. En dan is het tijd voor fase 2 van de samenwerking: naamsbekendheid creëren. Dit doen we natuurlijk met advertenties op socials, Google en populaire websites zoals je van ons gewend bent, maar ook offline. Denk aan abri’s, displays, banners en zelfs merch. Heb jij ze al gespot?

On- en offline marketing

Al met al een topmaand. Hopelijk ook bij jullie!

Tot de volgende,

Ivo & Daan

Wil je super zichtbaar zijn met je kantoor?

Aan het genieten? Ga verder op ontdekkingstocht.