0639340700

Nieuwsbrief maart 2024

Crowdfunding succes en fietsavonturen.

Nieuwsbrief maart

Hoe is het bij jullie?

Maart roert zijn staart en wij roeren lekker mee. De lente is officieel begonnen en dat betekent nieuwe energie en een nieuwe nieuwsbrief vol met updates over een nieuwe website en crowdfunding succes. Dus, leun achterover, pak een kop koffie en kijk gezellig mee.

Van comfy suite tot cocktailbar. Gun jezelf MANNA.

We hoeven jullie niet te vertellen dat een website de ideale plek is om jouw verhaal te vertellen, sfeer te creëren en de bezoeker aan te zetten tot actie. Of het nou gaat om lid worden, mee doen met een actie, reserveren van een tafel of het boeken van een hotel. Het zal uiteindelijk op de website moeten gebeuren.

Belangrijk dus dat die website klopt.

En zo klopte een jaar geleden MANNA bij ons aan de deur: een hospitality concept waar verfijning en gastvrijheid de boventoon voeren. Of je nu komt slapen in een van de comfy suites of een avondje reserveert in het restaurant of cocktail bar. De kwaliteit en service van deze club is altijd on point. De website daarentegen was totaal niet on-point en sloot niet aan bij het niveau van MANNA.

Met een lading nieuwe fotografie en een rustig ontwerp, ontwikkelden we een nieuwe website die helemaal aansluit bij het concept. Ook op mobiel 😉

De €160.000 is binnen: Met crowdfunding voor Regio Oogst maken we het verschil!

Veel supermarkt producten reizen de wereld rond, terwijl wij in onze regio vaak dezelfde producten verbouwen. Fackin dom dus. Regio Oogst streeft naar een kortere en zuivere voedselketen. Denk aan vlees uit Aert en frisse waterkers uit Ubbergen.

Om die voedselketen korter en zuiver te maken is er natuurlijk geld nodig en dus hielpen we Regio Oogst met een crowdfunding campagne. En met succes. Met online campagnes konden mogelijke investeerders niet om Regio Oogst heen. Tel daar alle inspanningen bij op van het Regio Oogst Team en we kunnen wel spreken van een succesvolle crowdfunding.

Woon je in Nijmegen en ga je boodschappen doen? Overweeg dan eens om de Appie om de hoek in te ruilen voor de supermarkt van Regio Oogst in Heyendaal. Later komt er ook een op het Honig terrein.

Crowdfunding Regio Oogst

Lente, files en fietsavonturen.

Hop, tas gepakt en snel in de auto naar werk. De dagelijkse race tegen de klok is begonnen en met een beetje geluk staat er geen file. Nou, blijf vooral dromen want het aantal files is met 17% gestegen (bron). Nu snappen we dat het soms niet anders kan en je een auto nodig hebt, maar iets meer dan 60% van de Nederlanders gaat standaard met de auto naar zijn werk (bron) en wij vinden dat echt onzin.

Vooral omdat er een veel mooier alternatief is: de fiets. Op de fiets naar werk is geniaal. Je ervaart de omgeving en ziet de seizoenen veranderen. De lente is in volle bloei en wij zijn helemaal in ons element. Zo geniet Daan van zijn nieuwe routes door de Ooijpolder op z’n racefiets en stopt Kim onderweg voor eendjes in de sloot.

Mocht je morgenochtend wakker worden en toch weer neigen naar de auto, laat hem dan een keertje staan. Spring op de fiets en kijk om je heen. We beloven dat je er geen spijt van zult krijgen. Het is sowieso minder stressvol dan al die file onzin.

Dat was ‘m weer voor deze maand, vrienden. Bedankt voor het lezen en tot de volgende!

Met zonnige groetjes, 

Ivo & Daan

De wereld verbeteren met jouw concept? Wij helpen graag.

Aan het genieten? Ga verder op ontdekkingstocht.