0639340700

Marketing voor sport en voeding

Zo zorgen we ervoor dat iedereen jouw product af wil nemen

Er zijn weinig dingen zo belangrijk als het hebben van een gezonde levensstijl. Daarom helpen wij jouw organisatie graag als jullie je hiervoor inzetten. Hoe we dat doen? Met onze expertise in de sport- en voedingsbranche weten wij precies aan welke knoppen wij moeten draaien om van jouw organisatie een succes te maken.

Voordelen van online marketing voor de sport- en voedingsbranche

Je kunt natuurlijk flyers en posters ophangen of een advertentie in de plaatselijke krant plaatsen, maar dit gaat je niet dezelfde resultaten opleveren als een goede online evenement campagne. Een paar voordelen op een rijtje:

  • Bereik je bezoekers waar zij te vinden zijn: online!
  • Bereik alleen mensen op de juiste locatie en met de juiste interesses.
  • Spreek je doelgroep persoonlijk aan.
  • Geef met beeld een overtuigende sfeerimpressie.
  • Benader geïnteresseerden opnieuw tot ze fan zijn.
  • Meet wat wel en niet werkt.

Voor deze sportievelingen werken we al

Zo promoten we jouw product of dienst

Hoe zorgen we ervoor dat jouw doelgroep je product kent? Hoe gaan we hun overtuigen dat het maken van gezonde keuzes belangrijk is? En hoe zorgen we ervoor dat zij al hun vrienden erover vertellen? Het antwoord is simpel: met een ijzersterke marketingstrategie én uitvoering!

Of je nu een fitnessclub runt, een sportprogramma organiseert of voedingsadviezen geeft: we zetten onze ervaring in de sport- en voedingsbranche graag in om ervoor te zorgen dat jouw product of dienst binnen no-time is uitverkocht!

Door onze kennis te zetten zorgen we ervoor dat we de juiste doelgroep bereiken op het juiste moment. Dit doen we afhankelijk van jouw product of dienst op Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat of TikTok en Google campagnes. Om iedereen persoonlijk aan te spreken zetten we per doelgroep aparte campagnes op.

We meten wat het oplevert en testen continu welke communicatie bij welke doelgroep het beste presteert. Ook controleren we waar men afhaakt. Zo optimaliseren wij de campagnes en leer jij meer over je bezoekers. Handig voor de  toekomst.

Eerst zien dan geloven? Check de cases