0639340700

Nieuwsbrief november

Van bevallen in Nimma tot skyhigh gaan in Noorwegen. Dit was november

Nieuwsbrief november

Ook zo lekker druk dit jaar?

Dat was hem dan, november. De feestdagen en -drukte zijn in aantocht en dat is te merken. We hebben een leuke en drukke maand achter de rug. Een maand met nogal wat hoogtepuntjes. Rustig, we zullen je niet plat gooien met saaie statistieken en cijfers. Zo staat er een sicke innovatie live, heeft Joey het licht gezien en zetten we Niffo in het zonnetje.

Scroll lekker verder, dan snap je precies wat we bedoelen!

We zijn bevallen, Besties is live!

Heel wat ploeteren, maar dan heb je ook wat. Het was 14 november eindelijk zo ver: de productlancering van Besties. Besties is een unieke luisterervaring voor kinderen, om de schermtijd te verminderen.

We zijn druk bezig geweest met het bouwen van dit toffe merk. Van merknaam tot visuele identiteit en website. Dit was echt een full- service klus volgens het boekje. Een klus waar het hele team keihard aan heeft gewerkt. We zijn ontzettend blij met het resultaat. 

Met ambassadeurs zoals Shelly Sterk en Dieuwertje Blok(legend!) weet je dat dit groot gaat worden. Het product is nu te koop op mijnbesties.nl en ligt ook al in de Bruna bij jou in de buurt(!). Mooi op tijd voor Sinterklaas 😉.

Dat Besties nu live is, is natuurlijk niet het einde van onze relatie. We zijn namelijk al druk bezig met de volgende fase: campagnes, campagnes, champagnes! 

Lekker bro, Daan Nevels twee jaar!

Jaja, je leest het goed! Tenzij je denkt dat Nevels twee jaar oud is geworden. Onze Nevels is sinds afgelopen november alweer twee jaar in dienst bij Aanpoters! Nevels, bij ons beter bekend als Niffo, was de eerste die zich aansloot bij Aanpoters.

Toen we net een beetje vorm begonnen te krijgen, was ons kantoor nog een koud hok van 3 bij 3 bij Hubert en waren Daan & Ivo het team. Nevels durfde als eerste de sprong te wagen om ons 2 koppige team te versterken. Het is en blijft bizar hoe veel er in zo’n korte tijd kan gebeuren. En dan is het natuurlijk nog vetter om te zien dat je met een hecht team zo veel meer kan bereiken dan met z’n 2en. Daan, ontzettend bedankt voor je enthousiaste bijdrage aan de groei van aanpoters. Op naar de volgende twee jaar ! ♥

Inmiddels begint ons nieuwe kantoor alweer te klein te worden, weet jij nog een leuke bedrijfsruimte? Laat het ons weten.

De Veluwe waren niet genoeg voor Joey…

Ons teamuitje naar de Veluwe was voor onze Joey niet genoeg. Geloof het of niet maar deze avonturier heeft afgelopen maand mogen genieten van het Noorderlicht. En nee, hij zat niet aan de truffels, het is echt zo. Kijk maar naar zijn gifje.

Deze man is herboren teruggekomen en helemaal ready voor de drukke maanden. Volgens ons kan de flexibiliteit in vakanties van een bedrijf leiden tot dit soort vette ervaringen, waardoor het werk met meer energie gedaan wordt. 

En alsof toeval niet bestaat, zijn we afgelopen maand ook begonnen voor een nieuwe klant genaamd uitgeverij Noorderlicht, onder andere bekend van de bestseller ‘De Fontijn’. We doen daar eerst een hele grondige marketinganalyse voor. Analytics, emailfunnels, website UX, trends, concurrenten: alles wordt onder de loep genomen en verbeterd. Om vervolgens pas met campagnes aan de slag te gaan.

marketing voor overheid provincie gemeente

Laatste loodjes, laatste centen?

Alles leuk en aardig, maar een maand bestaat natuurlijk niet alleen uit hoogtepunten. De eindejaarsstress zit er weer aan te komen en voor je het weet is het jaar voorbij. Terwijl er nog zoveel op de jaarplanning stond. Zo zitten elk jaar weer verschillende overheidsinstanties, zorginstellingen en scholen met dezelfde struggle: budgetten.

Zij krijgen aan het begin van het jaar een mooi budget van de overheid. Hier kunnen veel mooie dingen mee worden gedaan. Toch zijn er altijd een aantal projecten die links blijven liggen, door bijvoorbeeld te weinig tijd of mankracht.

Nu het eind van het jaar nadert, kan het zijn dat er hierdoor nog budget over blijft. Dat overgebleven budget krijgen ze volgend jaar niet meer als het niet wordt gebruikt… Wanneer er budget over is en je er niks mee van plan bent, kun je het net zo goed gebruiken voor iets moois, toch?

Dat kan samen met Aanpoters. Wij zorgen voor een scherpe offerte voor het eind van het jaar zodat jouw potje alsnog goed wordt besteed. Samen knallend 2022 uit en 2023 in? Let us know.

Dit was de nieuwsbrief van november. Wij gaan gelijk weer verder en zien jullie rond de Kerst weer! Als Ivo & Daan dan nog bij elkaar zijn, er is namelijk wat onenigheid rondom de duurzaamheid van Kerstkado’s op kantoor…

We checken jullie snel! 

Ivo & Daan 

Onder je winterdip uitkomen door een marketingboost te krijgen?

Aan het genieten? Ga verder op ontdekkingstocht.