0639340700

Nieuwsbrief mei

Aanpoters versus energiearmoede, mannen die niet diëten en privédetectives. Dit was mei!

Nieuwsbrief mei

Lekkere maand gehad?

Wij wel! Met alle feestdagen is er afgelopen maand genoeg ontspannen en gefeest. Jij hebt er hopelijk ook wat moois van gemaakt? We brengen je ondanks de kleine kater weer even op de hoogte van alle vette projecten waar we nu mee bezig zijn. 

Gemeente Bergen is in 2030 energieonafhankelijk

Even switchen naar een elektrische auto, spouwmuurisolatie of voor een paar duizend euro wat panelen op je dak leggen is niet voor iedereen weggelegd. Want stel je houdt maar net het hoofd boven water, dan heb je wel wat anders aan je hoofd dan het verduurzamen van je huis. 

Met het project VerduurSAMEN2030 gaat gemeente Bergen ook de mensen met een lager inkomen helpen hun woning te verduurzamen. Zo bestrijden ze energie-armoede en is dat hele eco gedoe niet alleen weggelegd voor de Tesla rijders. Lekker.

Wij zetten onze marketingskills het allerliefste in om de wereld een stukje mooier en duurzamer te maken en projecten als deze dragen daar mooi aan bij. 

Zichtbaar op het juiste moment 

Het klinkt als een slechte grap maar zelfs detectives willen soms zichtbaar zijn. Daarom zijn we deze maand gestart met campagnes voor een recherchebureau. We zorgen ervoor dat zij (op het juiste moment 😉) gevonden worden, zodat ze nieuwe zaken krijgen om op te lossen en onrecht kunnen blijven bestrijden.

Dus heb jij nog een verdachte zaak open staan of wil je zeker weten dat je partner niet vreemd gaat? Wij hebben nog wel een detective voor je klaar staan. 

Echte mannen diëten niet maar willen wel een 6pack

Een van onze klanten gaat wel heel lekker. Met behulp van onze campagnes is het aantal verkochte exemplaren van zijn e-book ‘Echte mannen diëten niet’ afgelopen maand met bijna 50 procent gestegen. Hij ging van 475 naar 750 verkochte boeken per maand.

In het boek vertelt schrijver en (ervarings)deskundige Robbert Wolters hoe je als man gezond oud kunt worden en gewicht kunt verliezen, zonder te diëten. Zo kun je dus gerust af en toe die blikken bier blijven tikken. 

Dat was ‘m weer voor deze maand! Heb jij ook een tof project waar je onze hulp bij kunt gebruiken? Laat het ons weten!

Tot de volgende, 

Daan & Ivo

Volgende editie in de nieuwsbrief staan met jouw succesverhaal?

Aan het genieten? Ga verder op ontdekkingstocht.