0639340700

Nieuwsbrief april 2022

Het succes van Orange Films en onze keiharde cijfers. Dit was april!

Nieuwsbrief april

Koningsdag overleefd?

Wij maar net. Het is alweer bijna mei en hopelijk heb jij, net als wij, een goede maand gehad. We brengen je graag weer even op de hoogte.

Onder andere van een leuke vacature! Dus lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken, lees dan vooral verder, of niet en bel ons meteen op 06-39340700

Het succes van Orange Films

De afgelopen jaren hebben we onze klant Orange Films hard zien groeien. Robin Kroesen begon Orange Films 8 jaar geleden in een kantoortje in Nijmegen. Inmiddels heeft hij een groot kantoor in zowel Utrecht als Amsterdam. Wij zorgen er nu voor dat Robin voldoende aanvragen voor het maken van video’s blijft krijgen. Dat deden we ook toen films maken door corona even niet meer offline kon.

Door onze campagnes slim bij te sturen is de omzet en het personeel het afgelopen jaar verdubbeld. Robin vertelt zijn succesverhaal in De Ondernemer. 

Wat kost adverteren en wat levert het op?

We kunnen natuurlijk heel makkelijk zeggen dat onze campagnes meer resultaten opleveren dan die van concurrenten, maar kunnen we dat ook bewijzen? Ja zeker! Voor de liefhebbers heeft Ivo alle cijfers voor je op een rijtje gezet. Spoiler alert: onze campagnes gaan echt lekker.

Werken bij het dikste marketingbureau van Nijmegen?

Onze huidige specialisten raken vol met werk en we willen niet dat ze gestrest raken! (lang leve de 32urige werkweek). Daarom zijn we wederom op zoek naar een goeie aanpoter met verstand van Google Ads. Het is prima als je nog maar een beetje ervaring hebt, zolang je maar leergierig bent.

Je komt te werken in een jong dynamisch team van specialisten waar je nog eens wat van leert. Bij ons op kantoor geniet je van Spotify afspeellijsten waar je u tegen zegt, hebben we centrale verwarming (dat was in het begin wel eens anders) en betalen we je natuurlijk een fatsoenlijk salaris. Je mag daarnaast ook zelf bepalen wanneer je werkt. Helemaal flex en van deze tijd dus.

Klinkt dit als muziek in de oren? Bekijk dan even de hele vacature of stuur gelijk een mail naar info@aanpoters.nl

En tot slot: Jasmijn

We werden laatst spontaan via de chat gevraagd door Jasmijn of we haar konden toevoegen aan onze nieuwsbrief. Nou Jasmijn: Bij deze. Je zit erbij, geniet ervan 🙂

Dat was ‘m weer voor deze maand.

Tot de volgende, 

Daan & Ivo

Volgende editie in de nieuwsbrief staan met jouw succesverhaal?

Aan het genieten? Ga verder op ontdekkingstocht.