0639340700

Nieuwsbrief december

Dit was hem dan, 2022.

Nieuwsbrief december

Dat was het dan: 2022

Terwijl de meeste van ons uitbuiken van de kerstdagen en het er eens goed van nemen deze week hebben wij de moeite genomen om eens terug te blikken op het jaar. Het was voor ons een bijzonder leerzaam en succesvol jaar. We groeiden gezond en organisch lekker verder. 

Tijd voor een kleine recap 2022!

Afgelopen jaar hebben we;

  • meer dan 75 organisaties geholpen
  • meer dan €750.000 advertentiebudget uitgegeven
  • meer dan 100 miljoen advertenties vertoond (say what)
  • meer dan 2,5 miljoen klikken ontvangen
  • meer dan 75000 conversies behaald
  • En nog veel meer natuurlijk;

Mooie strategiesessies gehad, merken ontworpen, websites gebouwd en een bizarre hoeveelheid aan (online) campagnes gerund. ✨✨✨

Het jaar van de friendzone

Normaliter zijn we natuurlijk niet echt fan van de friendzone, maar de friendzone van 2022 was zo slecht nog niet. We hebben samen mogen werken met de meest uiteenlopende organisaties, bedrijven, instanties en ambassadeurs! ✌✌

Zo werkten we onder andere voor het project NDW21 samen met grote instanties als: SSH&, Talis en de Gemeente Nijmegen.

Ook mochten we we met onze eerste full-service klus: Besties, samenwerken met bekende ambassadeurs, zoals Dieuwertje Blok, Shelly Sterk, Jim Bakum en Katja Schuurman. 

In alle eerlijkheid; Het was niet alleen maar de friendzone dit jaar. De Nijmeegse eventbranche (waar we echt een mega crush op hebben) en Aanpoters zijn de scharrelfase voorbij. Meer daarover lees je verder in deze recap.

Aanpoters team

Team Aanpoters

Over het team van ons, zouden we een boek kunnen schrijven. Want ook dit jaar heeft team Aanpoters maar weer eens bewezen hoe veel verder we komen dan met ze 2tjes. 🥰🥰🥰

Met Joey, Willem & Emma die afgelopen september zijn begonnen, Tijn die officieel een jaar bij ons in dienst is en Nevels die in november z’n tweejarig jubileum aantikte is ons team een hechte club aan het worden.

De eventbranche en Aanpoters. Een match made in heaven.

Als jong team, met een voorliefde voor muziek (van sad indie rock tot aan beuktechno) zijn wij geen onbekende in het festivallandschap. Gelukkig is deze liefde wederzijds en weten bijna alle grote events in Nijmegen ons te vinden. 

Feestjes en events waar we als 15 jarige pubers al graag kwamen mogen we nu helpen met de promotie en marketing. Zo hielpen we Valkhof festival, Doornroosje, Hubert, Schemerlicht Festival, Matrixx events van o.a. Emporium en Dreamfields en sinds kort is ook het Zusje van Debbie met ons in het liefdesbootje gestapt. Er is nog ruimte zat dus laat het ons vooral op tijd weten als je deze zomer wilt knallen! Wij zijn er sowieso bij. 💿🕺💃 🎶 

Er valt nog veel meer te vertellen maar daarvoor moet je maar bij ons langs komen op kantoor. Zonder emotioneel te worden: We kijken terug op een ontzettend mooi jaar en gaan met open vizier en energie 2023 in.

Fijne dagen en tot de volgende! 

Ivo & Daan 

Wil je weten wat we allemaal kunnen?

Aan het genieten? Ga verder op ontdekkingstocht.