menu

Professionele website laten maken?

4 ijzersterke redenen waarom mensen
Aanpoters de website laten bouwen.

Aangezien er duizenden aanbieders voor het bouwen van websites zijn begrijpen we dat het moeilijk is om de juiste keuze te maken. Wij laten je zien waarom Aanpoters dé beste keuze is voor het bouwen van jouw website. Geen zin om te lezen? Check dan de video met voorbeelden! Of lees onderaan meteen wat anderen over ons zeggen.

Voorbeeld websites

4 redenen voor Aanpoters

Reden 1

Verstand van zaken

Je mag hopen dat iemand die je betaalt voor het bouwen van een website verstand van zaken heeft maar dat is niet altijd het geval. Wij komen maar al te vaak websites tegen die zowel aan de voorkant áls de achterkant een puinhoop zijn. 

Doordat we al ruim vijf jaar websites bouwen en graag huidige trends in de gaten houden ben jij met een website van ons ervan verzekerd dat alles klopt. Onze websites zijn altijd responsief en we testen ze regelmatig om te checken of alles nog werkt. 

Doordat we al ruim vijf jaar websites bouwen en graag huidige trends in de gaten houden ben jij met een website van ons ervan verzekerd dat alles klopt. Onze websites zijn altijd responsief, snel en we testen ze regelmatig om te checken of alles nog werkt. 

Reden 2

Gebruiksvriendelijkheid als hoge prioriteit

Gebruiksvriendelijk

De tijden dat mega grote menu’s en onhandige formulieren het internet domineerden zijn voorbij. Door de overvloed aan online informatie is het van uiterst belang dat je website overzichtelijk en begrijpelijk is. 

Daarom heeft gebruiksvriendelijkheid voor ons de hoogste prioriteit wanneer we een website voor je bouwen. Samen denken we na over het doel van jouw website en waar we de gebruikers naartoe willen sturen. Vervolgens bouwen we een website waar je zo soepel doorheen scrolt dat het voelt alsof je zweeft. 

Door de overvloed aan informatie is het van uiterst belang dat je website overzichtelijk en begrijpelijk is. Dat heeft voor ons de hoogste prioriteit. Samen denken we na over het doel van jouw website en waar we de gebruikers naartoe willen sturen. Vervolgens bouwen we een website waar je zo soepel doorheen scrolt dat het voelt alsof je zweeft. 

Reden 3

Begrijpelijke taal

Deze reden klinkt als een open deur maar toch zien wij het als een sterk argument om met ons in zee te gaan. Het is onzin om te verwachten dat jij alle vakjargon begrijpt. Als wij dan in vakjargon praten is het alsof we Nederlands praten tegen een Chinees en verwachten dat die het begrijpt. 

In het hele proces van het bouwen van een website gebruiken we begrijpelijke taal. Soms kan het niet anders dat we een term moeten gebruiken om iets aan te duiden. In die gevallen leggen we het graag uit zodat jij ook weet wat we aan het doen zijn. Dat vinden wij wel zo eerlijk. 

In het hele proces van het bouwen van een website gebruiken we begrijpelijke taal. Soms kan het niet anders dat we een term moeten gebruiken om iets aan te duiden. In die gevallen leggen we het graag uit zodat jij ook weet wat we aan het doen zijn. Dat vinden wij wel zo eerlijk. 

Reden 4

Maatwerk design

We hebben het vaker dan eens gehoord: ”Gewoon zo’n template kiezen en dan is je website klaar”. Voor al onze websites schrijven we eigen code op het WordPress platform. Door onze eigen code te schrijven stappen we af van een ”standaard-website” en is zowel visueel als technisch alles mogelijk. Geen beperkingen dus. 

Door niet volledig vanuit het niets te bouwen besparen we veel tijd en dat scheelt weer in de portemonnee. Vraag maar eens via de chat wat jouw project zou kosten. Samen maken we het een succes.

Voor al onze websites schrijven we eigen code op het WordPress platform. Door onze eigen code te schrijven stappen we af van een ”standaard-website” en is zowel visueel als technisch alles mogelijk. Geen beperkingen dus. 

Door niet volledig vanuit het niets te bouwen besparen we veel tijd en dat scheelt weer in de portemonnee. Vraag maar eens via de chat wat jouw project zou kosten. Samen maken we het een succes.

Eerst zien wat anderen van ons vinden?

Traject Blikopener

Francis Killian
5/5

Aanpoters doen hun naam eer aan. Plezierig snel contact, waar ook ruimte is voor meedenken en anders denken. Voortvarende plannen die ook direct in actie worden gezet, zonder contact te verliezen. Net wat we nodig hadden.

Lianne Rommers

5/5

Echt prettig samengewerkt! Ivo pakt dingen snel op, heeft goede ideeën en is heel flexibel!

Daniël Toebes

5/5

In de aanpoters vind je scherpzinnige samenwerkingspartners. Ik heb aanpoter Ivo als erg waardevol ervaren bij de conceptuele uitwerking van een nieuw product. Hij maakt zich stof snel eigen, stelt kritische vragen en komt vanuit daar met concrete handvatten, adviezen en oplossingen.

NYMA OUTDOOR GYM

5/5

Fijne samenwerking dat resulteert in een passende marketing campagne.

Steffie Middendorp

5/5

Voor de opzet van mijn eigen bedrijfje had ik een websitebouwer nodig en ben ik terecht gekomen bij aanpoters. Tijdens het proces kwamen ze telkens met suggesties om de website nog mooier en efficiënter te maken en dachten mee over elk detail.

Fijne communicatie, creativiteit en een super tof resultaat. Thanks aanpoters!!

Jasper Christiaan Kars

5/5

Goede samenwerking en harde werker. Daarnaast veel kennis van strategie, pr en social media.

Rode Kruis Utrecht

5/5

Met heel veel plezier samengewerkt! deskundig, supersnel en flexibel.

Lucas Prigge

5/5

Toffe gasten die hun vak verstaan. Uitstekend begeleid bij het opzetten van succesvolle Google Ads campagnes voor mijn bedrijf!

Daan Muijres

5/5

Harde werkers, fijne communicatie en houden oog voor de visie van het bedrijf. Bovenal een mooi eindresultaat.

Ben je geïnteresseerd?
Laat het ons weten via deze chat

Dit vinden anderen.

Google Rating

4,9

 • Avatar Miriam Swaans ★★★★★ 2 weken geleden
  Tevreden over de fijne samenwerking, het vooruitdenken en het zien van kansen. En ook de communicatie verloopt altijd vlot en transparant. Kortom, een club die ik graag aanbeveel.
 • Avatar Benno Smits ★★★★★ 3 maanden geleden
  Dit zijn Aanpoters! Dynamisch, professioneel, klantgericht en vriendelijk. Wij verwachten een betrouwbare partner voor de toekomst te hebben. De persoonlijke aanpak en het snel schakelen spreekt ons erg … More aan. Aanpoters biedt FiberNow toegevoegde waarde met hun frisse kijk en manier van werken. In zeer korte tijd een mooie prestatie geleverd Aanpoters! Dank daarvoor.
 • Avatar elze frie ★★★★ 3 maanden geleden
  Fris, snel, kundig en een beetje eigenwijs. Gericht op samenwerking met de klant. Ze doen wat je vraagt, geven advies en weten waar ze het over hebben. Prettig in de communicatie, serieus maar ook met … More een goed gevoel voor humor.
 • Avatar Dieseltank-Reiniging ★★★★★ een maand geleden
  Zeer professioneel. De heren zijn zeer goed thuis in de materie en schakelen snel.
 • Avatar Jonge Helden Academie JHA ★★★★★ 3 maanden geleden
  Goed contact, geven advies op maat en willen meedenken als je vragen hebt. Zeer fijne samenwerking!