Professionele website laten maken?

4 ijzersterke redenen waarom mensen
Aanpoters de website laten bouwen.

Aangezien er duizenden aanbieders voor het bouwen van websites zijn begrijpen we dat het moeilijk is om de juiste keuze te maken. Wij laten je zien waarom Aanpoters wellicht dé beste keuze is voor het bouwen van jouw website. Geen zin om te lezen? Check dan de video met voorbeelden! Of lees onderaan meteen wat anderen over ons zeggen.

Voorbeeld websites

4 redenen om voor ons te kiezen

Reden 1

Verstand van zaken

Je website bepaalt wat klanten van je bedrijf vinden. Wij komen maar al te vaak websites tegen die zowel aan de voorkant áls de achterkant een puinhoop zijn. Dan lijkt je bedrijf dat dus ook. 

Doordat we al ruim vijf jaar websites bouwen en huidige trends in de gaten houden ben jij met een website van Aanpoters verzekerd dat alles werkt en blijft werken. Onze websites zijn altijd responsief, snel & SEO-proof. Maar nog belangrijker: ze stralen je merkwaarden uit. 

Doordat we al ruim vijf jaar websites bouwen en graag huidige trends in de gaten houden ben jij met een website van ons ervan verzekerd dat alles werkt en blijft werken. Onze websites zijn altijd responsief, snel & SEO-proof. Maar nog belangrijker: ze stralen je merkwaarden uit. 

Reden 2

Gebruiksvriendelijk

De tijden dat mega grote menu’s en onhandige formulieren het internet domineerden zijn voorbij. Door de overvloed aan online informatie is het van uiterst belang dat je website overzichtelijk en begrijpelijk is. ‘User-experience’ heet dat met een fancy woord.

Daarom heeft gebruiksvriendelijkheid/user-experience voor ons de hoogste prioriteit wanneer we een website voor je bouwen. Samen denken we na over het doel van jouw website en waar we de gebruikers naartoe willen sturen. Vervolgens bouwen we een website waar je zo soepel doorheen scrolt dat het voelt alsof je zweeft. 

Door de overvloed aan informatie is het van uiterst belang dat je website overzichtelijk en begrijpelijk is. Dat heeft voor ons de hoogste prioriteit. Samen denken we na over het doel van jouw website en waar we de gebruikers naartoe willen sturen. Vervolgens bouwen we een website waar je zo soepel doorheen scrolt dat het voelt alsof je zweeft. 

Reden 3

Begrijpelijke taal

Deze reden klinkt als een open deur maar toch zien wij het als een sterk argument om met ons in zee te gaan. Het is onzin om te verwachten dat jij alle vakjargon en techniek begrijpt. Als wij dan in vakjargon praten is het alsof we Nederlands praten tegen een Chinees en verwachten dat die het begrijpt. 

In het hele proces van het bouwen van je website gebruiken we begrijpelijke taal. We leggen alles graag uit zodat jij ook weet wat we aan het doen zijn en kritisch kan zijn. Dat vinden wij wel zo eerlijk. 

In het hele proces van het bouwen van een website gebruiken we begrijpelijke taal. We leggen alles graag uit zodat jij ook weet wat we aan het doen zijn. Dat vinden wij wel zo eerlijk. 

Reden 4

Maatwerk design

We hebben het vaker dan eens gehoord: ”Gewoon zo’n template kiezen en dan is je website klaar”. Voor al onze websites schrijven we eigen code op het Wordpress platform. Door onze eigen code te schrijven stappen we af van een ”standaard-website” en is zowel visueel als technisch alles mogelijk. Geen beperkingen dus. 

Door niet volledig vanuit het niets te bouwen besparen we veel tijd en dat scheelt weer in de portemonnee. Vraag maar eens via de chat wat jouw project zou kosten. Samen maken we het een succes.

Voor al onze websites schrijven we eigen code op het Wordpress platform. Daardoor stappen we af van een ”standaard-website” en is zowel visueel als technisch alles mogelijk. Geen beperkingen dus. 

Door niet volledig vanuit het niets te bouwen besparen we veel tijd en dat scheelt weer in de portemonnee. Vraag maar eens via de chat wat jouw project zou kosten. Samen maken we het een succes.

Benieuwd wat jouw website kost?
Stel je vraag via de chat

Beoordelingen voor Aanpoters op Google

4,9 36 reviews

 • Avatar Laura Smedts ★★★★ een maand geleden
  De Aanpoters weten van aanpoten. Zij zijn niet alleen bouwers maar blijven ook betrokken, zijn duidelijk in hun communicatie en denken graag mee. Ze zijn wendbaar, eigentijds en fris! Precies wat je nodig hebt als je een multifunctionele … More website nodig hebt.
 • Avatar Crazy Campers ★★★★★ een maand geleden
  Hele goede samenwerking met Aanpoters. Denken mee in oplossingen, hele vlotte communicatie en zijn in staat om snel te schakelen wanneer dit nodig is. Voor ons bedrijf een grote toegevoegde waarde en een fijne partner.
 • Avatar David Vis ★★★★★ 2 maanden geleden
  Aanpoters heeft de website voor onze stichting gebouwd. We zijn erg blij met de service. Aanpoters is heel snel en er kan makkelijk geschakeld worden. Onze website werd gebouwd tijdens de corona uitbraak wat ervoor zorgde dat er aanpassingen … More nodig waren in het design. Dit was geen probleem voor de jongens. Ze denken mee in mogelijke verbeteringen en over het inbrengen van marketing tools. Erg fijn!
 • Avatar Wouter Christiaens ★★★★ 5 maanden geleden
  Met Pride Photo Nijmegen wilden we een gewaagde fototentoonstelling oa. via social media landelijk bekend maken. Wat doe je als je maar een kleine organisatie bent en niet de menskracht hebt om dat zelf uit te voeren en bovendien maar weinig … More kaas hebt gegeten van socialmedia-mogelijkheden? Dan zorg je voor budget en huur je professionals in! Wij zijn in zee gegaan met de Aanpoters en dat was maar goed ook. Ze hebben een socialmedia-campagne opgezet en uitgevoerd en dat betekende een en al ontzorging voor ons. Gevolg: ze wisten geïnteresseerden uit het hele land te bereiken en naar onze tentoonstelling te krijgen.
 • Avatar Ron Scholten ★★★★★ 5 maanden geleden
  Erg fijn om mee samen te werken. Makkelijk contact en goede resultaten!
 • Avatar rombout schipper ★★★★★ een jaar geleden
  Aanpoters doet zijn naam eer aan: ze werken snel en gaan door tot het af is. Er is veel en snel contact op momenten dat het nodig is. Ze luisteren naar onze inbreng en hebben ook echt een kijk op wat je wel en niet moet doen. Wij hebben … More in relatief korte tijd samen met Aanpoters een geheel nieuwe site in de lucht gekregen. Nu door met de volgende stap: marketing!
 • Avatar Robin Kroesen ★★★★★ een jaar geleden
  Tot nu toe goede ervaringen met de heren van Aanpoters. Ze zijn gedreven en maken waar wat ze beweren. De maandelijkse rapportage is goed verzorgd en alles wordt steeds beter geoptimaliseerd.
 • Avatar Daria Voropai ★★★★★ 11 maanden geleden
  Zeer efficiënt en betrouwbaar. Snel schakelen en goed bereikbaar. Tevreden en raden het zeker aan.
 • Avatar Miriam Swaans ★★★★★ een jaar geleden
  Tevreden over de fijne samenwerking, het vooruitdenken en het zien van kansen. En ook de communicatie verloopt altijd vlot en transparant. Kortom, een club die ik graag aanbeveel.
 • Avatar Benno Smits ★★★★★ een jaar geleden
  Dit zijn Aanpoters! Dynamisch, professioneel, klantgericht en vriendelijk. Wij verwachten een betrouwbare partner voor de toekomst te hebben. De persoonlijke aanpak en het snel schakelen spreekt ons erg aan. Aanpoters biedt FiberNow toegevoegde … More waarde met hun frisse kijk en manier van werken. In zeer korte tijd een mooie prestatie geleverd Aanpoters! Dank daarvoor.
 • Avatar elze frie ★★★★ een jaar geleden
  Fris, snel, kundig en een beetje eigenwijs. Gericht op samenwerking met de klant. Ze doen wat je vraagt, geven advies en weten waar ze het over hebben. Prettig in de communicatie, serieus maar ook met een goed gevoel voor humor.
 • Avatar Jonge Helden Academie JHA ★★★★★ een jaar geleden
  Goed contact, geven advies op maat en willen meedenken als je vragen hebt. Zeer fijne samenwerking!
 • Avatar IWA Groep ★★★★★ een jaar geleden
  Goede communicatief klanten service en een pro bedrijf
 • Avatar Dieseltank-Reiniging ★★★★★ een jaar geleden
  Zeer professioneel. De heren zijn zeer goed thuis in de materie en schakelen snel.
 • Een Google-gebruiker ★★★★ een jaar geleden
  Fris, snel, kundig en een beetje eigenwijs. Gericht op samenwerking met de klant. Ze doen wat je vraagt, geven advies en weten waar ze het over hebben. Prettig in de communicatie, serieus maar ook met een goed gevoel voor humor.

Wij reageren binnen 1 minuut via de chat.
Je kunt bellen naar 06 155 74 047.
Of mail naar [email protected]

Groenestraat 275, 6531HK Nijmegen.

Locatie

Aanpoters is het best beoordeelde marketingbureau uit Nijmegen. Onze opdrachtgevers bevinden zich overal in Nederland.