Scholten Hulpmiddelen

Hoe deze webshop meer dan 1000 sales per maand krijgt door slimmere marketing.

Foto door Joƫlle de Vries

In het kort

Scholten Hulpmiddelen helpt sinds 2017 ouderen langer zelfstandig te leven. Met producten zoals rolstoelen en toiletstoelen maar ook speciaal bestek en bedpapegaaien. 

Die mensen moeten alleen wel even weten dat die hulpmiddelen bestaan. En dat ze die het beste bij Scholten Hulpmiddelen kunnen kopen. Daarvoor werden wij ingeschakeld.

Ze hadden al wat Google campagnes lopen en dachten vooral Facebook marketing nodig te hebben van Aanpoters. Wij hebben de lopende campagnes geanalyseerd en op basis daarvan een andere marketingmix aangeraden. Dat blijkt effect te hebben.

Doelen

Diensten

De resultaten

> 1
Bestellingen per maand
1 %
Hoger conversiepercentage
1 %
Stijging in orders in 3 maanden

Webshop marketing in het Microsoft Bing zoeknetwerk

Veel marketingbureau’s zetten alleen advertenties op in Google voor webwinkels. Bij Aanpoters zijn we gespecialiseerd in het adverteren op meerdere zoekmachine’s. Zodat de producten overal gevonden worden. Zo adverteren we ook op de zoekmachine van Microsoft: Bing.

meer verkopen uit webshop
De advertenties van Scholten Hulpmiddelen vallen extra op in de zoekmachine.
Voor elk product maken we een relevante advertentie. Dit ziet men bijvoorbeeld bij het zoeken naar een toiletstoel.

Conclusie

Door het verbeteren van de lopende campagnes en benutten van de potentie werden vanaf de eerste maand alle verkooprecords van de afgelopen jaren verbroken.

Doordat we continu testen, verder denken, uitbreiden naar andere kanalen en slimme advertenties maken komen er voor elke maand dat Aanpoters de marketing doet meer dan 100 extra bestellingen bij.

Wil jij ook meer winst uit je webshop?
Laat het ons weten via de chat