Schemerlicht Festival

Hoe we stichting Schemerlicht hielpen duizenden tickets te verkopen.

In het kort

Stichting Schemerlicht maakt de wereld wat mooier en wel in de Botanische tuin. De organisatie brengt kunst en wetenschap samen met spectaculaire licht- & geluidskunstwerken. Nu zochten ze een partij die samen met hen dit 10 daagse event kon promoten. Voor ons een toffe uitdaging met een sterk resultaat: elke dag uitverkochte tijdslots.

Diensten

Resultaten

"Met specifieke campagnes voor verschillende doelgroepen verkochten we regelmatig 750 tickets per dag."

Hoe doen we dat?

Om iedereen op Facebook en Instagram persoonlijk aan te spreken zetten we per doelgroep aparte campagnes op. Zo ontvingen vaders en moeders advertenties op Facebook die lieten weten dat Schemerlicht een leuk gezinsuitje is. Terwijl jonge stelletjes op Instagram ontdekten dat Schemerlicht een origineel idee voor een spannende date is.

We testen continu welke advertenties bij welke doelgroep het beste presteren. En controleren waar men vastloopt. Zo kan de funnel steeds beter ingericht worden en dalen de kosten per ticketverkoop continu. 

Dit vonden ze van onze samenwerking

Aletta van der Eijk
Aletta van der EijkGoogle beoordeling van organisator Schemerlicht Festival
Lees verder
Heel fijne samenwerking met dit bureau gehad. Steeds een verfrissende blik op onze marketingcampagne geworpen, wekelijks geëvalueerd en waardevolle input geleverd. Was een onmisbaar onderdeel van ons team!

Ook hulp nodig bij de promotie van een mooi event?