Samen een succes
van je business.

Met Fabrics & More

Fabrics & More is een vintage kledingwinkel in Nijmegen en Arnhem. Ze wilden eens flink uitpakken en organiseerden daarom een evenement: het Vintage Kilo Sale Festival. Er werd geïnvesteerd in muziek, foodtrucks en aankleding en dat moest zich terugverdienen door bezoekers.

Benieuwd wat we hebben gedaan?

Onze strategie

Het doel

Hoofddoel: zo veel mogelijk bezoekers naar het Vintage Kilo Sale Festival.

Bijzaak: nieuwe interesse en bekendheid voor Fabrics & More.

De methode

We gebruikten Facebook en Instagram advertenties. Die richtten we vooral op vrienden van mensen die Fabrics & More leuk vinden. Op die manier bereikten we een groep nieuwe mensen die zeer relevant waren. Dit zagen we terug in de resultaten.  

Daarnaast waren we zelf tijdens het evenement aanwezig om content te maken. Door instagram stories in te zetten tijdens het evenement lieten we potentiële bezoekers zien hoe de sfeer van het evenement was.

De resultaten

De juiste doelgroep

Meer dan de helft van de bezoekers van de evenementpagina gaf aan interesse te hebben. Honderden mensen kwamen naar het evenement. De juiste doelgroep werd dus bereikt.

De laagste kosten

De kosten per reactie op het evenement waren slechts €0,18. Facebook liet ons weten dat dit beter is dan 99% van de overige adverteerders. Deze campagne behoort dus tot de top.

Handige inzichten

Door de data te checken zagen we dat 83% van de reacties van vrouwen kwam. Daarvan was 39% tussen de 18 en 24 jaar oud. Daarnaast hadden opvallend veel buitenlandse studenten interesse. Door deze data is Fabrics & More er achter gekomen wie hun echte doelgroep is.

Het vervolg

Door de opgedane inzichten te gebruiken kan de volgende campagne nóg efficiënter. Fabrics & More kijkt succesvol terug op het evenement. Op naar de volgende editie.

He jij daar,

kan je het vinden of ben je ergens naar op zoek? We helpen je graag.

Bedankt voor je bericht.

We zullen er zo snel mogelijk op terug komen. Vind je dat niet snel genoeg?
Dan kun je ons ook bellen op 06 155 74 047