Laatste maanden, laatste centen?

Overheidsinstanties, zorginstellingen en scholen opgelet, jullie zijn bij ons aan het goede adres! Het is misschien niet het eerste wat in je opkomt als je denkt aan het verbeteren van je bekendheid, maar een marketingbureau dat je branche kent is het ideale verlengstuk voor het werk van ambtenaren.

Zo sluiten we bijvoorbeeld perfect aan bij projectmanagers, communicatiemedewerkers en adviseurs. Wij tillen het werk samen niet alleen naar een hoger niveau maar voeren vervolgens ook uit wat nodig is! En Aanpoters doen dat snel, zo kunnen we deze maand nog opstarten, en haal jij je doelen van dit jaar alsnog :).

Er zijn veel overheidsinstanties en zorginstellingen die wij al hebben geholpen. We hebben gewerkt voor gemeente Nijmegen, Bergen, Talis, SSH&, Woonwaarts, Portaal, Buurtteams Jeugd en gezin, GZ-plein en zo kunnen we er nog een aantal opnoemen.

Maar wat doen die gasten dan? Dat is eigenlijk vrij simpel: jullie hebben plannen. Maar waarschijnlijk komen jullie niet aan alle werkzaamheden toe. Wij kunnen de plannen realiseren. Van het neerzetten van een naam, visuele identiteit en website. Tot aan het draaien van effectieve campagnes. Zo vertel je jouw verhaal bijvoorbeeld aan de hele buurt. Of zet je een professionele website neer waar je doelgroep meteen vindt wat ze zoeken.

Nu is hét moment! Alle overheidsinstanties, -instellingen en scholen lopen eind van het jaar tegen dezelfde vraag aan. Wat doen we met het overige budget? Kunnen we nu nog wel iets starten? Jazeker.

Als jij nog budget over hebt van een project dat bijvoorbeeld niet is doorgegaan, kun je het net zo goed gebruiken voor iets moois, toch? Dat kan samen met Aanpoters. Wij zorgen voor een scherpe offerte voor het eind van het jaar zodat jouw potje dit jaar alsnog goed wordt besteed.

Contact ons even, dan piepen we die offerte zo.

Deze organisatie gingen je al voor

Schemerlicht Festival

MDT Cultuur & Kunst

Energiecoörporatie EnergieVoorVier

De financiële ondernemerscoach