fbpx

Samen een succes
van je business.

Met Ivo en Daan

Een korte introductie vinden wij wel op zijn plaats. Aanpoters is opgericht door de vrienden en ondernemers Ivo de Clercq (25) en Daan Schraven (25). 

knapste man van nijmegen

Ivo de Clercq

Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan als marketingcommunicatie professional bij bekende bedrijven zoals Heinz en Douwe Egberts. Ik ben een aantal jaar Google specialist geweest en heb daarna mijn expertise uitgebreid naar alle online kanalen. Zo leerde ik hoe je een merken groot maakt. En dat bleek mijn passie: merken laten groeien.

Nu pas ik mijn kennis graag toe om kleinere bedrijven groot te maken. Ik geloof dat gericht adverteren aan de doelgroep daarbij de sleutel tot succes is. De nieuwste online technieken probeer ik graag uit in mijn eigen webshop. En vervolgens op jouw producten!

Daan Schraven

Al mijn hele leven ben ik creatief bezig en aan het knutselen. Waar dat als kind vooral ging om het maakproces is het resultaat nu voor mij het belangrijkste. Modern, strak en professioneel, ongeacht het project.

Tijdens mijn opleiding Business Innovation heeft deze drang naar maken ervoor gezorgd dat ik het kledingmerk Schrav ben begonnen. Ondertussen zijn we drie jaar verder en heb ik zelf aan den lijven ervaren tegen welke struggles ondernemers kunnen lopen.

De drang naar maken stopte niet bij kleding en vond zijn weg in de digitale wereld. Tegenwoordig maak ik met veel plezier websites voor uiteenlopende bedrijven en denk ik maar al te graag mee over hoe we het verhaal van jouw merk het beste kunnen vertellen.

Allerknapste man in Nijmegen

Ik wil samenwerken met Aanpoters.